Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

display mode pomocy !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Siema mam pytanie .

Jak zmienic Display mode ??

bo jak próbuje uruchomic garry's moda to mi takie cos mi sie pokazuje...

Juz mnie to wkurwia jak to naprawic ?!

Edytowane przez Xenoxik

xenoxik.png

Minecraft <333

Opublikowano

Nie napisałeś w jakiej grze Ci sie to dzieje, bądź w jakim programie ? Nie każdy musi wiedzieć czym jest GARRY MOD -.-.

Mnie wkurwiają takie beznadziejne tematy, w których trzeba być jasnowidzem by odgadnąć o co ci chodzi :/ .

jqeuR.png

Opublikowano (edytowane)

No kurwa wystarczy wpisac w youtube np .

gra kurwa GRA !

P.s Jak cie wkurwiaja takie tematy to wyjdz z forum i twoj problem sie kurwa konczy..

Edytowane przez Xenoxik

xenoxik.png

Minecraft <333

Opublikowano

Ku*wa napisz do jakiej gry i wklej screen i najważniejsze napisz o co dokładnie kaman, bo jak na razie zachowujesz się jak jakieś dziecko NEO.

Albo się do tego zastosujesz i zaczniesz słuchać co inni piszą albo WY*IERDALAJ STĄD.

MPC forum to nie miejsce dla dzieci NEO, czyli nie dla ciebie.

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Opublikowano

twój monitor nie obsługuje tego formatu czy odświeżania obrazu , proste i logiczne wytłumaczenie ? graj w okienku a nie na pełnym ekranie albo z wymaxowaną rozdzielczością

screnu nie zrobi bo pewnie nie może :)

to nie system wyświetla tylko oprogramowanie monitora od tego byś zaczynał informacje o niewłaściwych do niego parametrach

tak z ciekawości , monitor to Samsung coś z serii 7 ?

nawet w FAQ do gry co na wielu forach piszą ze zalecaną rozdzielczością do płynnego uruchomienia gry jest 800x600 , wyższe mogą sprawiać problemy na pełnym oknie ale to nie znaczy że nie będą działać jeśli ktoś potrafi wymusić więcej z gry ( rekordy to 1280x720 30FPS i ktoś się chwalił że na wyższych gra )

nawet jak masz monitor HD 1920x1200 i tak należy zmniejszyć rozdzielczość gry przynajmniej do 1280x1024 i grać w oknie bo gra będzie chodziła szybciej i płynniej

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano (edytowane)

Nikt nie rozumie o co ci chodzi, ale to nic dziwnego dzieci NEO są często nie rozumiane przez normalnych ludzi. Teraz mogę już ci tylko współczuć. Mam dla ciebie radę zacznij myśleć. Myślenie – bardzo skomplikowany proces mający miejsce w mózgu właściciela, mimo że u zwierząt także ten organ występuje, to myślenie zachodzi tylko u ludzi (i to niektórych!). A te niektóre to normalni ludzie. Przestań sobie marzyć nie mówię o tobie.

@Down co mam sobie podarować niby co ?

Edytowane przez 1234567654321

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Opublikowano

Okej 123 podaruj sobie DZIECIAKU NEO

Napisalem ze do garry's mod a ss nie moge zrobic ...

Robem tylko jak wlacze gre to mi lata to okienko na czarnym ekranie i nie moge zmienic rozdzielczosci bo nic nie widze ;//

Jest Jakis sposob na zwiekszenie rozdzielczosci zeby nie wchodzic do gry?

xenoxik.png

Minecraft <333

Opublikowano

poszukaj na forach czy w manualu do gry jaki plik odpowiada za konfiguracje moda i sobie popraw ręcznie w nim

mi się nie chce szukać

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png