MohabioS Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Mam pewien problem z ZSZC . Gdy wł. grę przez Db bota gra nie wł. się jest tylko ten mały prostokąt na środku ekranu i on nie znika . Gdy wł. grę normalnie przez launchera pisze mi ze all serwery są off , Czy wszedł jakiś nowy patch (Jeszcze wczoraj o 22:30 grałem normalnie). Jeżeli ktoś ma jakieś informacje proszę o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziemboru Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Ja mam ten sam problem pewnie będzie aktualizacja albo coś innego o koło 17.08 dostałem DC i jak próbuje odpalić przez loader silka mam błąd (te małe okienko z 9). Z kolei jak odpalam przez launcher normalnie to odrazu jest crash że program Zszc silkroad przestał działać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legend1992 Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 (edytowane) poczytajcie Link Forum ZSZC a jak konta tam nie macie to pech macie Edytowane 17 Czerwca 2011 przez legend1992 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziemboru Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Heh wczoraj atak na DDOS EliteSro dzisiaj na Zszc pięknie. Ciekawe kiedy będzie server online bo EliteSro się uporało z tym bardzo szybko, zobaczy jak Zszc sobie poradzi. ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witti97 Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Ja nie mam konta więc nie moge dowiedzieć się co się stalo... Moze ktos powiedziec? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziemboru Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Kolejny AS haha masz powyżej wyjaśnione a pytasz, ręce opadają czasem.... DLA WYJAŚNIENIA Server Attacks At the moment Water and Earth are under DDoS attack that means you might encounter Lag and DC's. Just wait for the Servers to come back to normal Please do not create Threads about this.(Creating a Thread will get you banned for 1 day). Regards, ZSZC Staff Dla nie znających angielskiego powyżej pisze że są ataki na server DDoS to oznacza że mogą nastąpić Lagi i DC (Server Offline obecnie) Pozostaje tylko czekać az wszystko wróci do normy. To są najważniejsze info z powyzszego postu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi