Shejku Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Cześć !!! Ja jestem Patryk a to co dzisiaj wam pokażę to moje konto na YouTube !!! Zapraszam, kręcę na nim let's play nie tylko z minecrafta !!! Aktualne: Portal 2 Minecraft Zawieszone: Assassin's Creed Brotherhood W planach: Gta 4 Gta 4 + dodatek The Lost Damned Gta 4 + dodatek The Ballad of Gay Tony Trine Fable 1 Fable 3 Przepraszam za trzeszczenie mikro w pierwszych filmikach i brak jakości HD ale dopiero się uczyłem teraz jest już jakość HD i filmiki są coraz lepsze BRAK SZUMÓW BRAK TRZESZCZENIA ITP. No to co 2 przykładowe filmiki z aktualnych let's play: http://www.youtube.com/watch?v=5g31pJb152s&feature=channel_video_title http://www.youtube.com/watch?v=VbEiIsMyYII&feature=relmfu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wns16 Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Fajnie budujesz , nie oglądałem całego filmiku ale polecam kręcić dalej . łap - Shejku 1 Pomogłem Ci? Daj + . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shejku Opublikowano 17 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Dziękuję Liczę nie tylko na dobre komentarze ale też na krytykę aby poprawiać jakość filmów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sceptyk Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Siema, takie pytanie, jak działa ta twoja kopalnia, bo nie ogarniam z tego co mówiłeś? Tzn. że same kamyki wypadają czy co? :P S a t i l i o n - E d i t i o n Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shejku Opublikowano 17 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Hmm subskrybuj w 7 odc Ci pokażę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shejku Opublikowano 18 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 (edytowane) Refresh Edit: sorka zapomniałem ,że można co 24h Edytowane 18 Czerwca 2011 przez Patrykos17 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TortiLLa Opublikowano 18 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 Bardzo mi sie podoba;p Czekam na wiecej letsów ;d -sik Pomozcie zbić minusy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shejku Opublikowano 18 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 Tak na serio czy sobie jaja robisz ? ;p W czym Ci się podoba powiedz jak możesz co dobrze robię a co źle i który let's play Ci się najbardziej podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shejku Opublikowano 20 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 @Ref Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shejku Opublikowano 21 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 @Ref Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi