kubase102 Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 (edytowane) Witam. Od wczoraj mam pewien problem. Do tej pory zawsze grałem na Mineshafterze i nie miałem żadnych problemów. Wczoraj wyskoczył mi komunikat że muszę updateować plik mineshafter-proxy.jar więc wszedłem na ich stronkę i to zrobiłem. Od tamtej pory nie mogę włączyć Minecrafta. Gdy otworzę plik Mineshafter-proxy.exe lub Mineshafter-proxy.jar nic się nie dzieje. Nie wyskakuje żadem błąd ani komunikat. Ma może ktoś ten sam problem ? Wie ktoś jak go rozwiązać ? Z góry dzięki, Pozdrawiam. KubaSE102 Edit: Problem rozwiązany ! Oto nowe proxy: http://www.mediafire.com/?j7phezqgse0hcdz ! Zbieram Plusy Edytowane 18 Czerwca 2011 przez kubase102 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shejku Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Mój kolega ma identyczny problem czekaj zadzwonie do niego i zapytam czy rozwiązał go i dam EDITA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wnS Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Problem tkwi w mineshafterze. Każdy tak ma teraz. Musimy czekać na założyciela tego programu, aby naprawił problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzybeek Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 ja mam to samo ZAPRASZAM NA CREEPSHAFT ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubase102 Opublikowano 18 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 Problem rozwiązany ! Zbieram Plusy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wnS Opublikowano 18 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 Problem rozwiązany zamykam. Up nie podajemy linków do pirackich wersji minecrafta. Close. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi