Skocz do zawartości

Doradzcie

Rekomendowane odpowiedzi

Witam chciałbym zacząc grać w coda 4 ale wogóle nie znam sie na takich grach..Nie wiem czy opłaca się ściągać kolejna gierkę na kompa??Powiedzcie jakie zalety ma ta gra,jakie wady i skąd najlepiej ją ściągnać.I oczywiście jeśli uważacie że powinienem ją ściągnąć to jak najlepiej zacząc w nią grać(chodzi mi o utworzenie konta i o porady dotyczące początkujących graczy)Jak na razie grałem w Warrocka , Combat Arms i troche w CS.Więc powinniście ocenić na jakim jestem poziomie:)Z góry dzięki za porady :D

gierka zdecydowanie warta polecenia... jeżeli grałeś w te 3 gry które podałeś to nie potrzebujesz żadnych rad. 2 tygodnie gry i będziesz już w tej "topce" jeżeli ogarniasz dobrze fpsy ;)

Link do pobrania mogę Ci podać na pw bo tutaj dostane warna.

Oczywiście polecam Ci kupić oryginał wtedy będziesz miał ponad 10 tyś serwerów ;]

Pozdrawiam

szefmarcin.png

strasznie opłaca się wydać te 70 zł na tą grę . Masz prawie że NIEOGRANICZONE możliwości, ponad 10 tysięcy serverów, pełno modów, map , dodatków . świetna grywalność i grafika jak na 2007 rok. Możesz dowolnie modyfikować wizerunek gry tak jak ci się najlepiej podoba, bo masz pełno opcji w konsoli. Ogółem gram w to od premiery i nadal nie znudziła mi się ta gra. mogę stwierdzić że jeden z NAJLEPSZYCH shooterów jaki kiedy kolwiek powstał.

CoD MW 2 jest o wiele gorszy... niszczy go badziewne wyszukiwanie serwerów ale ogólnie nawet spoko jak się chcesz pobawić przy singlu polecam ci MW 2 a jak przy Multi i Singlu to MW 1. MW 1 to jedna z najlepszych części CoDa mi osobiście przypodobały się Black Ops i Modern Warfare 1. Nie ocenimy tego jak grasz bo nie wiemy jak grasz ;). Grę osobiście polecam ci kupić nie ściągać bo na piracie nie pograsz na Multi ( To znaczy pograsz ale za dużo zabawy) a jeżeli chcesz porad to wejdź sobie w YouTube i wpisz FragMovie call of duty 4 albo zagrajmy w Call Of Duty 4 Modern Warfare.

@Widzę że autor już olal temat. Zamykam gdyż wytłumaczyliśmy ci co najważniejsze. Jakbyś miał jakieś pytania to pisz PW wtedy się dogadamy i otworzę temat.

1316854236-U173186.png

By Siema Heniu

Pomogłem? jebnij lajka!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający forum Doradzcie   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...