mitico789789 Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Witam chciałbym zacząc grać w coda 4 ale wogóle nie znam sie na takich grach..Nie wiem czy opłaca się ściągać kolejna gierkę na kompa??Powiedzcie jakie zalety ma ta gra,jakie wady i skąd najlepiej ją ściągnać.I oczywiście jeśli uważacie że powinienem ją ściągnąć to jak najlepiej zacząc w nią grać(chodzi mi o utworzenie konta i o porady dotyczące początkujących graczy)Jak na razie grałem w Warrocka , Combat Arms i troche w CS.Więc powinniście ocenić na jakim jestem poziomie:)Z góry dzięki za porady polo789 1 Odnośnik do komentarza
SZefcio Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 gierka zdecydowanie warta polecenia... jeżeli grałeś w te 3 gry które podałeś to nie potrzebujesz żadnych rad. 2 tygodnie gry i będziesz już w tej "topce" jeżeli ogarniasz dobrze fpsy Link do pobrania mogę Ci podać na pw bo tutaj dostane warna. Oczywiście polecam Ci kupić oryginał wtedy będziesz miał ponad 10 tyś serwerów ;] Pozdrawiam mitico789789 1 Odnośnik do komentarza
mitico789789 Opublikowano 17 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Dzięki za porady a jeśli chodzi o te servery to ściągając nie bedę mieć żadnych czy jak??? polo789 1 Odnośnik do komentarza
SZefcio Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 xxx wchodzisz na forum dalej w gry i szukasz call of duty. Tam będą linki do pobrania. Co do serwerów to jeden jest w mojej sygnie. serwery uTS to są jedne w polskiej topce także zdecydowanie polecam. Akurat ten nie ma pb także biegają tam hacki ale inne utsy maja PB mitico789789 1 Odnośnik do komentarza
piorex Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 strasznie opłaca się wydać te 70 zł na tą grę . Masz prawie że NIEOGRANICZONE możliwości, ponad 10 tysięcy serverów, pełno modów, map , dodatków . świetna grywalność i grafika jak na 2007 rok. Możesz dowolnie modyfikować wizerunek gry tak jak ci się najlepiej podoba, bo masz pełno opcji w konsoli. Ogółem gram w to od premiery i nadal nie znudziła mi się ta gra. mogę stwierdzić że jeden z NAJLEPSZYCH shooterów jaki kiedy kolwiek powstał. SZefcio i mitico789789 2 Odnośnik do komentarza
mitico789789 Opublikowano 18 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 No a mam jeszcze jedno pytanie czy to jest gra online??? polo789 1 Odnośnik do komentarza
SZefcio Opublikowano 18 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 tak ta gra jest online ale można też grac ofline z botami ;] mitico789789 1 Odnośnik do komentarza
mitico789789 Opublikowano 18 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 tak ta gra jest online ale można też grac ofline z botami ;] spoko chodziło mi o to czy wogóle można grać online :PTo że z botami to wiem polo789 1 Odnośnik do komentarza
mitico789789 Opublikowano 19 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 Mam pytanie czy Call of Duty 4 rózni się czymś od Call of Duty Modern Warfare?? Czy to to samo? Odnośnik do komentarza
piorex Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 Mam pytanie czy Call of Duty 4 rózni się czymś od Call of Duty Modern Warfare?? Czy to to samo? modern warfare 2 to już nie to co 1. Zbyt przereklamowany i za dużo zbędnych dodatków mitico789789 1 Odnośnik do komentarza
xArtemzx Opublikowano 25 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 CoD MW 2 jest o wiele gorszy... niszczy go badziewne wyszukiwanie serwerów ale ogólnie nawet spoko jak się chcesz pobawić przy singlu polecam ci MW 2 a jak przy Multi i Singlu to MW 1. MW 1 to jedna z najlepszych części CoDa mi osobiście przypodobały się Black Ops i Modern Warfare 1. Nie ocenimy tego jak grasz bo nie wiemy jak grasz . Grę osobiście polecam ci kupić nie ściągać bo na piracie nie pograsz na Multi ( To znaczy pograsz ale za dużo zabawy) a jeżeli chcesz porad to wejdź sobie w YouTube i wpisz FragMovie call of duty 4 albo zagrajmy w Call Of Duty 4 Modern Warfare. @Widzę że autor już olal temat. Zamykam gdyż wytłumaczyliśmy ci co najważniejsze. Jakbyś miał jakieś pytania to pisz PW wtedy się dogadamy i otworzę temat. By Siema Heniu Pomogłem? jebnij lajka! Odnośnik do komentarza
piorex Opublikowano 25 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 ty się pytasz czy w cod4 jest multiplayer ? :DD to największy atut tej gry, ja jak instalowałem to nawet nie myślałem o singlu tylko się rozgrzewałem do zajebistego multi Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi