Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, szukam moda do MC najnowszego 1.6.6 gdzie wszystkie rzeczy będę mieć gdy nacisnę (chyba "Q" lub i") i otwiera mi się całe EQ oraz rzeczy które mogę sobie wziąć od razu.

Znalazłem coś podobnego do innej wersji ale tam były też zmienione potwory itd..

Opublikowano

macie po +

ale gdzie mam to wkleić ?

@Edit otwieram folder z modami za pomocą MC wklejam tam wszystkie rzeczy w folderze o nazwie "TooManyItems2011_05_26" i nie działa naciska e+o i ni wklejam pojedynczo i też nic w sęsie że od razu do folderu "mods"

Opublikowano

Uruchom-%appdata%-.minecraft-bin-minecraft.jar otwierasz za pomoca winraraa i tam wklejasz

wymaga modloader i usuneicia META-INF

Jeżeli pomogłem to proszę Cię o kliknięcie w stronę www.pajacyk.pl . Ciebie to nic nie kosztuję - innym pomaga .

Mam gdzieś plusy minusy 5 itp ;-)

Do 50 roku życia, bo jak Ci creeper wybuchnie podczas rąbania drzewa to zawału można dostać. 

Admin Cienia
Opublikowano

Naciskając "O" mozna włączyć lub wyłączyć, to wystarczy raz nacisnąć I nie trzeba trzymać

1294477714-U1.png

Opublikowano

wiem o co chodzi z tym "o" ale jak nacisnę "i" żeby moje itemki się wyświetliły to to znika w przeciągu sekundy

@Edit po raz 3 wgrałem moda i teraz jest git

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...