FokAxD Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 a wiec wszystko mi sie zrobilo itp. (chodzi mi o gre Shaiya) noi wyskakuje mi takie cos :"blad wczytywania danych logowania" i niewiem co robic prosze o info moje gg 32846634 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FokAxD Opublikowano 17 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 a wiec wszystko mi sie zrobilo itp. (chodzi mi o gre Shaiya) noi wyskakuje mi takie cos :"blad wczytywania danych logowania" i niewiem co robic prosze o info moje gg 32846634 odpisz ktos na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
router Opublikowano 22 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2011 Drogi Kolego a próbowałeś ponownie zainstalować najprostrze wyjście a najlepeij ponownie pobrać jak to nic nie da to masz coś nie tak z kompem ... Jakiś wirus mógłby blokować pracę gry... TYLE !!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi