Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sroking Sie Wiesza ;/

ciapque

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

odpalam srokinga, wpisuje pasy i jak zatwierdzam to nagle zwiecha ;/ próbowałem z różnymi wersjami srokinga, wraz z najnowsza. Aa no i to 1 raz mi się tak dzieje ... wczoraj odpalalem normalnie a dzis wisi ;/ ktos wie o co chodzi?

Opublikowano

Mi sie wydaje ze zawiesza sie dla tego ze otwiera sie okienko Log1.Jak sie zawiesi odczekaj chwilke az sie właczy i bd mogł dalej wbijac a i czy przez loadera wbijasz czy przez wcisniecie start gry

Opublikowano

@up no niestety nie zgadles...

@t

rano mialem identyczny problem. wpisuje passy do srokinga klikam login, bach wszystko lezy.... sproboj zmienic serva na np dallas. mi to o dziwo pomoglo.

Opublikowano

No to ja mam podobny problem

odpalam srokinga lecz wczesnie pokazywał mi server np:fast,normal.....

dzisiaj podalam a tu tylko np: dallas ping....

i nie moge sie zalogowac :/

ktos wie co sie dzieje?

Opublikowano

witam! ja mam to samo. od 1.0.12 nie moge uzywac bota. nie piszcie mi zebym wybral inny server badz sciagnal nowasza wersje bota bo juz tego wszystkiego probalem zanim w ogole na forum wszedlem. prosze o jakies sugestie...

Opublikowano

kur... czytac umiecie??? jak tak sie dzieje to oznacza ze pewnie znowu maja problem... tak trudno samemu poszukac???????????? Nie działa to nie działa.... musicie poczekac.... spamowanie napewno nie pomoże!!!

A dla tych co przewinąć nie chcą do góry stronki to daje tu cytat:

servery chwilowo przeciążone poczekaj troche i wszystko powinno działać

Może to i stary post ale pewnie mają znowu taki probem...

@Down: no to moze nie tak stary... ale czytaj ze zrozumieniem co ja napisałem...... "jak tak sie dzieje to oznacza ze PEWNIE znowu maja problem"

Opublikowano

sro king od inspekcji strasznie dostaje dc a dzis poprostu wszystko padlo nawet nie moge zalogowac konta na bocie nie mowiac juz o odpaleniu silka bo tego sie w ogole nie da zrobic ;/

Opublikowano

Poszukajcie newsa na stronie producenta ( na forum ) tam powinno być coś napisane, chyba że taki sam spam przez userow ;P

userbar808467.gif
Opublikowano
I have been trying to contact one of the Admins regarding the problem. But with no success.

Its Midnight in China as we speak, so the problem wont be solve instantly.

I have informed them of the issue, and It will be resolved as soon as they get back to work.

For now please refrain from posting multiple post regarding the problem.

You may disscuss the problem here.

We apologize for the inconvenience.

Thank you!

Chcecie to tłumaczcie ja znalazłem to an głownej stronie Sroking... Pozdrawiam!

Opublikowano

@up jednym słowem " piszą że aktualnie są przeciążone serwery ze względu na dużą liczbę ludności wracającej z pracy... problem zostanie jak najszybciej naprawiony i dadzą znać na stronie "

Opublikowano
@up jednym słowem " piszą że aktualnie są przeciążone serwery ze względu na dużą liczbę ludności wracającej z pracy... problem zostanie jak najszybciej naprawiony i dadzą znać na stronie "

ja mialem to samo, cierpliwosci...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...