IronMan98 Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Siema. Ściągnąłem ostatnio mine craft wersje 1.6.6 postanowiłem założyć własny server lecz cały czas wyskakuje Outdated Server czyli stare pliki czy coś takiego i jak to naprawić server zakładałem według instrukcji na youtube proszę o najprostrze wytłumaczenie jak naprawić ten problem Pomogłem? więc daj + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wns16 Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Masz ściągnięte pliki serwerowe z oficjalnej strony minecrafta? Pomogłem Ci? Daj + . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mokry1999 Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Ściągnij nowe pliki z strony minecraft.net lub z tego forum NismonSa,krzysztofa poszukaj a na pewno znajdziesz. IronMan98 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wnS Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Pliki serwerowe nie są tej samej wersji co client. Pobierz nowe pliki z minecraft.net lub pliki by krzysztofa. Jak masz jeszcze pytania pisz PW. Zamykam. IronMan98 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi