wa4ez Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Tak królestwo niebieskie serwer Free world - Marmurek dzikiego sługi - Shirkeny z + czy jakoś tak - Silne - Tąpnięcie - Fms +6 Śr 10 - Aura of sword (To nie jest aura u bodego) - Róże popolo92 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StraiGht Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Wsumie to z 5 zł może dostaniesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wa4ez Opublikowano 17 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 (edytowane) W grze pajacu, takie odpowiedzi karane są warnem <_< Edytowane 17 Czerwca 2011 przez wa4ez Umber 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiNeTaLeS Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Zaraz ty mozesz dostac rapka i warna za obraze Popytaj sie na glownym. Naucz sie ang to podstawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XxXCyrusXxX Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Dobra już zalogowałem się na moje konto, może ktoś normalnie wycenić te itemki, bez cwaniakowania byłbym wdzięczny. A co do pytania się na głównym to pytałem się ale wiadomo że lepiej jeżeli wyceni mi to ktoś tu "...Jeszcze raz mnie obrazisz - odetne Cie od slonca..." <----Mój kanał Tutaj nie klikaj !!! Daj Mi - [Tut]Jak pobierać z pełną prędkością Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UppsiK Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Za takie cos prawie nic nie dostaniesz. Tym bardziej ze nanus. Moze z 10 zl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gony Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Takie rzeczy są nic nie warte. "Ludzie mówią, że jestem pijakiem, chodnikowym równym chłopakiem..." "Ale ja mam w sobie mordercę, wojownika, chcę zjeść Twoje serce..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StopNoob Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Idioci jemu chodzi o wycene w grze czyli w Yang. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 Przecież nawet w grze to jest nic nie warte... ludzie wrzucajcie tutaj jakieś normalne itemy do wyceny, a nie za przeproszeniem śmiecie ; / Jedynie za Marmur i może FMS dałoby się wyciągnąć jakieś drobne, ale czy to taki problem pooglądać ceny w sklepach? Tam tego jest pełno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umber Opublikowano 18 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 Marmurek 400-500k Shirkeny + 50-100k? Nie jestem pewien Silne 300-350k Tąpnięcie 30-50k Fms+6 1,5-2kk Czarowane ostrze 200k Róże 80-100k Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi