Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chciałem zrobić konto pod sprzedaż do metina :) I tu rodzi się kilka pytań...a mianowicie:

1. Jaka postać (i jaka profesja tej postaci) jest najwięcej warta (np.na allegro),

2. Jak ją rozwijać tzn. skille na pierwszym miejscu czy eq ?? z czym postać jest więcej warta,

3. Jaki lvl wbić do sprzedaży, żeby nie bić go długo i zarobić przeciętne pieniądze (np. 70-120 zl),

Zbieram plusiki

:)

Opublikowano

Wojownik mental/ body. Na początku pakować wszystko w skille, wysokie skille to podstawa. Do myslę 75 lvlu możesz bić. Z dobrymi skillami i eq wyciągniesz z 200 zł.

Opublikowano

to wszystko się wiąże ze sobą. najbardziej opłacalnymi kontami są wojownicy.

wpierw dawaj w skille, eq na mały lvl jest mało, a nawet gówno warte na allegro.

wbij postacią z około 65 lvl, rozwiń skille do minimum m5/m6 i wraz z postacią sprzedawaj eq gdzieś związane z tym lvlem +7/8/9.

do tego buffa i wyciągniesz z 80 zł.

Opublikowano

Witam. Chciałem zrobić konto pod sprzedaż do metina :) I tu rodzi się kilka pytań...a mianowicie:

1. Jaka postać (i jaka profesja tej postaci) jest najwięcej warta (np.na allegro),

2. Jak ją rozwijać tzn. skille na pierwszym miejscu czy eq ?? z czym postać jest więcej warta,

3. Jaki lvl wbić do sprzedaży, żeby nie bić go długo i zarobić przeciętne pieniądze (np. 70-120 zl),

1. Wojownik body ze skillami na P sporo warty, ale też sura wp 75 poziom też :)

2. Kup yangi na allegro i rób skille, a equ to z czasem choć na moje oko to i tak zrobisz equ lipne bo musisz wydać sporo kasy w is.

Więc jak robisz coś na sell, to wyexp na 75 i pchnij.

3. 35 lvl, 55lvl 75

Opublikowano

1.Najprawdopodobniej najwięcej jest wart body bo najwięcej nim gra .

2.Postać jest więcej warta ze skilami o ile się orientuję.

3.Około 61 z ładnymi skilami wezmiesz tyle kasy ;p.

Pozdrawiam , jak pomogłem możesz dać plusika xD.

Pomogłem Ci? Daj + .

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...