FiXo Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Witam. Chciałem zrobić konto pod sprzedaż do metina I tu rodzi się kilka pytań...a mianowicie: 1. Jaka postać (i jaka profesja tej postaci) jest najwięcej warta (np.na allegro), 2. Jak ją rozwijać tzn. skille na pierwszym miejscu czy eq ?? z czym postać jest więcej warta, 3. Jaki lvl wbić do sprzedaży, żeby nie bić go długo i zarobić przeciętne pieniądze (np. 70-120 zl), Zbieram plusiki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niebieska Erka Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 SURA BM wg mnie. : D czemu? Ciężki exp, a potem w pvp każdy ginie Inne pytania zadaj wujowi google. Nie znasz adresu? www.google.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exíle Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Wojownik mental/ body. Na początku pakować wszystko w skille, wysokie skille to podstawa. Do myslę 75 lvlu możesz bić. Z dobrymi skillami i eq wyciągniesz z 200 zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gamus Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Ad 1. BM poniewaz ciezko sie expi i jest dobry na PvP, albo Ninja dagger. Ad 2. Na MpcForum jest duzo poradnikow dotyczacych rozbudowy postaci. http://www.mpcforum.pl/topic/285610-tut-wszystkie-informacje-dla-tych-poczatkujacych-i-zaawansowanych-czyli-jak-zaczac-gre-w-metina-przydatne-tutki-hacki-itp/ Ad 3. Musisz kupic exp-ringa jakis buffek i caly dzien expic. http://www.mpcforum.pl/topic/160059-nie-wiesz-gdzie-expic-zapytaj-tutaj/ Wilczek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marock Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 to wszystko się wiąże ze sobą. najbardziej opłacalnymi kontami są wojownicy. wpierw dawaj w skille, eq na mały lvl jest mało, a nawet gówno warte na allegro. wbij postacią z około 65 lvl, rozwiń skille do minimum m5/m6 i wraz z postacią sprzedawaj eq gdzieś związane z tym lvlem +7/8/9. do tego buffa i wyciągniesz z 80 zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FuBu° Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Witam. Chciałem zrobić konto pod sprzedaż do metina I tu rodzi się kilka pytań...a mianowicie: 1. Jaka postać (i jaka profesja tej postaci) jest najwięcej warta (np.na allegro), 2. Jak ją rozwijać tzn. skille na pierwszym miejscu czy eq ?? z czym postać jest więcej warta, 3. Jaki lvl wbić do sprzedaży, żeby nie bić go długo i zarobić przeciętne pieniądze (np. 70-120 zl), 1. Wojownik body ze skillami na P sporo warty, ale też sura wp 75 poziom też 2. Kup yangi na allegro i rób skille, a equ to z czasem choć na moje oko to i tak zrobisz equ lipne bo musisz wydać sporo kasy w is. Więc jak robisz coś na sell, to wyexp na 75 i pchnij. 3. 35 lvl, 55lvl 75 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wns16 Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 1.Najprawdopodobniej najwięcej jest wart body bo najwięcej nim gra . 2.Postać jest więcej warta ze skilami o ile się orientuję. 3.Około 61 z ładnymi skilami wezmiesz tyle kasy ;p. Pozdrawiam , jak pomogłem możesz dać plusika . Pomogłem Ci? Daj + . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi