Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

{Pytanie} Jakie jest ID płyt z piaskowca?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Znowu mam problem. Otóż potrzebne mi jest ID płyt z piaskowca (SANDSTONE SLAB). Wyszukałem w googlach i wyszło że na te płyty z piaskowca ID WYNOSI 44:1 . Wpisuje tak w komendach, ale jest napisane że nie można znaleźć tego itemu :/ Proszę o pomoc

Opublikowano

Ok jest lista dzięki za to :) Teraz przytrafił się kolejny problem. Czy da się zrobić potęgę na klawiaturze?? Czy trzeba to napisać inaczej??

Opublikowano

Nie jestem do końca pewny jak wpisywało się tego typu ID ale wiem na pewno, że na bukkicie 41:1 działa w 100%.

Opublikowano

Jeżeli grasz na single player to radzę Ci ściągnąć Too many items na nim nie ma żadnych problemów, pozatym nie gryzie się z Single player commands.

Opublikowano

Ściągnij 1.6.6, zainstaluj toomanyitems.

Na multi działa jak masz Admina.

Musisz mieć plugin zainstalowany bodajże CraftBook na multi i piszesz /give nick id itemu ilość np. /give shadowlord 35:5 64

Opublikowano

Co za problem robić samemu, kilka sekund. Daj sobie sandstone, w tym czasie jak temat napisałeś miałbyś już gotowe z 500 :)

Opublikowano

Dobra dobra :) Jakoś sobie poradzę. Dzięki za rady, ale trzeba będzie samemu zrobić płyty, gdyż buduję parteon :) Można zamknąć temat.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...