MichcioNot Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Witam robiłem serwer na canary mod i po zrobieniu wyskakuje [WARNING] **** FAILED TO BIND TO PORT! [WARNING] The exception was: java.net.BindException: Address already in use: JVM_Bind [WARNING] Perhaps a server is already running on that port? czy ma ktoś tak? Proszę o pomoc ,albo o link do tematu z rozwiązaniem z góry dzięki javaw 2011-06-17 14-40-18-37.bmp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plszakalpl Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 nie moze znalesc portu musisz uzyc innego albo wylaczyc wszystko co moze blokowac ci porty -firewalle antywirusy zapore itd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pixel0 Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Po pierwsze jaką wersję sciągnąłeś? Wydaje mi się ze b6. Sprawdź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichcioNot Opublikowano 17 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 (edytowane) nie moze znalesc portu musisz uzyc innego albo wylaczyc wszystko co moze blokowac ci porty -firewalle antywirusy zapore itd jak urzyłem innego to było to: [sEVERE] Unexpected exception java.lang.IllegalArgumentException: Port value out of range: 76435 at java.net.ServerSocket.<init>(Unknown Source) at cs.<init>(SourceFile:28) at net.minecraft.server.MinecraftServer.c(SourceFile:130) at net.minecraft.server.MinecraftServer.run(SourceFile:284) at bo.run(SourceFile:422) a w grze(zdjęcie poniżej): A czego wersje canary mod czy minecraft(Canary mod 1.17 a mineraft 1.6.6)? javaw 2011-06-17 14-52-27-45.bmp Edytowane 17 Czerwca 2011 przez MichcioNot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi