plum2122 Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Wie ktoś jak stworzyć NPC'ta ? Komenda /npc create nie działa.Żadne rozwiązania nie pomogły. Ten kto mi pomoże dostanie 5 i +/- . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wns16 Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Moda wgraj , na forum jest tego full . Pomogłem Ci? Daj + . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plum2122 Opublikowano 17 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 To nie mod tylko plugin.Citizens mam wgrany i nadal nie wiem co robię źle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wns16 Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 plum2122 1 Pomogłem Ci? Daj + . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plum2122 Opublikowano 17 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 (edytowane) ehh...ja nie szukam Tutorialu do Citizens.Ja szukam rozwiązania tego problemu: An internal occurred while attempting to perform this command Edytowane 17 Czerwca 2011 przez plum2122 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mordeeek Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 W permissions muszisz dodać uprawnienia... Też tak miałem plum2122 1 Zbieram +siki Spis pluginów na serwer Spis plików serwerowych Zagrajmy w AdventureCraft Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plum2122 Opublikowano 17 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Skonfigurowałem Permissons i nadal mam ten błąd ;/ plugin: permissions: system: default copies: null groups: Obywatel: - warpz0r.* default: true info: prefix: 'Obywatel' suffix: '&e' build: true inheritance: null permissions: citizens.use.npctype ex) citizens.use.trader - jobs.job.* - falsebook.anyic - falsebook.blocks.* - BedRespawn.* - lockette.user.* - BetterShop.user.* - warpz0r.warp - warpz0r.list - warpz0r.home - warpz0r.sethome - commandbook.who - commandbook.motd - commandbook.rules - commandbook.spawn - commandbook.msg - commandbook.kit.* - commandbook.whereami - commandbook.call - iConomy.payment - iConomy.access - iConomy.rank - iConomy.list - wolfpound.use Vip: default: false info: prefix: '&6[ViP]' suffix: '&7' build: true inheritance: null permissions: - jobs.job.* - BedRespawn.* - lockette.user.* - commandbook.kit.* - BetterShop.user.* - warpz0r.free.warp - warpz0r.list - warpz0r.home - warpz0r.sethome - commandbook.who - commandbook.motd - commandbook.rules - commandbook.spawn - commandbook.msg - commandbook.whereami - commandbook.teleport - commandbook.call - iConomy.payment - iConomy.access - iConomy.rank - iConomy.list - wolfpound.use - magiccarpet.mc Mod: default: false info: prefix: '&6[Mod]' suffix: '&9' build: true inheritance: - Gracz permissions: - jobs.* - reporter.reports - BedRespawn.* - permissions.group - BetterShop.* - warpz0r.* - commandbook.* - magiccarpet.mc - iConomy.payment - iConomy.access - iConomy.rank - iConomy.list - worldedit.wand - worldguard.region - wolfpound.* - jobs.* Admin: citizens.admin movecraft.car.* movecraft.boat.sail movecraft.boat.info default: false info: prefix: '&4[Admin]' suffix: '&2' build: true inheritance: null permissions: - '*' users: MrS: group: Admin movecraft.aircraft.* Wie ktoś co robię źle ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi