kotlet-schabowy Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Hej. Nie mam pomysłu na dom, jaki moge zbudować? Co moze miec w środku? Nie chodzi mi o jakiś zamek, taki średni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eFFecTuS Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Drewniany dom, w środku stół, półki z książkami, ławki, na zewnątrz ogródek, altanka by Cristiano. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bastian103 Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Skoro chcesz mini domek to najlepiej zrób drewniany. Polecał z pół płytek, aby ci się nie spalił. W domku zrób sypialnię, kuchnię, przed pokój. Jest wiele możliwości . Dom ogrodź płotkami, a na zewnątrz zrób ogródek z kwiatami, a jeżeli ci starczy miejsca to zasiej zboże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wns16 Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 W minecrafcie trzeba być kreatywnym , pomyśl i zrób coś czego jeszcze nikt nie zrobił . Pomogłem Ci? Daj + . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wnS Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Tutaj bardzo fajny domek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kotlet-schabowy Opublikowano 17 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 (edytowane) Jestem adminem i mam zablokowany ogień i tnt wiec o to nie trzeba sie martwić. dzieki za pomysły, a cos oprócz domu? Cos... Wyjątkowego. Mobspawnera (inny, bo z pomocą Craftbooka, dam sava niedługo) juz mam. Cos innego? Edytowane 17 Czerwca 2011 przez Manderigon_Back Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Zrób 2 piętrowy dom z kolorowej wełny. Zrób ładne przejścia, tajemnicze przejście do piwnicy, kolejkę górską na dachu, dach w stylu piramidy z okien. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi