szymonw_97 Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 co to jest bukkid w minecraft ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wns16 Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Bukkit dodaje opcje instalowania plug-inów czyli " modów " pod MP . szymonw_97 1 Pomogłem Ci? Daj + . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
syriusz118 Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 jak zainstalować mody pod bukkita? Regulamin sygnatur I Node.js Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plszakalpl Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 wkleic do folderu plugins Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wns16 Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Instalacja pluginów jest bardzo prosta i nie różni się niczym na Bukkicie czy CanaryModzie. Pobierasz plugin na odpowiedni serwer i wrzucasz go do folderu Plugins w katalogu z serwerem. Jeśli masz bukkita nic nie musisz już robić. Jeśli masz CanaryModa musisz dopisać nazwe pluginu w pliku server.properties np. Plugins=iConomy, Ważne jest, że masz pisać bez rozszerzenia .jar Pomogłem Ci? Daj + . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
syriusz118 Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 ale mi chodzi o mody np. planes Regulamin sygnatur I Node.js Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wns16 Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 No to przecież masz napisane . ChceCheata 1 Pomogłem Ci? Daj + . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f0kus Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Planes to akurat mod pod SP jednak autor modyfikacji postanowił wydać pliki serwerowe zawierające ten oto mod. Link do downloadu znajdziesz w temacie modu na oficjalnym forum minecrafta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi