wnS Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Przedstawiam wam texture pack KoP. Download: http://www.mediafire.com/?klj3h87k95k3ic7 Skan: Screeny: Mi on się nie podoba. Może komuś się spodoba. @Mou Skan był tylko w spoilerze Z avasta. ScyzoRr i TCQ 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blazej95 Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Mi się podoba Ściągam i masz - Pozdro . Jeśli pomogłem kliknij "Lubię to" Yupi Ka Yey Motherfucker Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Ss-a skanu z Twojego antywirusa tego pliku dodaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Hmm, taki sobie. Nie podobają mi się minerały i drewno, reszta ok. 6/10. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ScyzoRr Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Niezły pobieram. Leci + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CanT Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Hmmm ładny. Deski trochę śmieszno "realistycznie" wyglądają... Dam tak 8/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
furmanek255 Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 No lipa z minerałami i wszystko jak plastikowe wygląda ale dam - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi