Paradox-w grze Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 witam was moi drodzy dziś do was dołączyłem i mam nadzieje że mi pomożecie.Ostatnio zrobiłem aktualizacje minecrafta do 1.6 ale niestety ale te 1.6 mi się nie podoba i mój problem polega na tym że chciałbym znów wrócić do 1.5 ale nie mam pojęcia jak to zrobić .Proszę was o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TCQ Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Powinno pomóc, wszystko opisane w temacie http://www.mpcforum.pl/topic/363926-mod-multibin-165/ Paradox-w grze 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aroFaz Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Pobierz Minecraft Version Changer Bylo juz na forum Paradox-w grze 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paradox-w grze Opublikowano 17 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 TCQ dzięki za ten filmik ale linki nie działają więc skorzystam z propozycji aro fraz dzięki + lecą dla was Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi