Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy cieszycie się, że bd wakacje? Co bd robić?

sherer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

MPC/Basen/XboxMPC/Basen/XboxMPC/Basen/XboxMPC/Basen/XboxMPC/Basen/XboxMPC/Basen/XboxMPC/Basen/XboxMPC/Basen/XboxMPC/Basen/XboxMPC/Basen/XboxMPC/Basen/XboxMPC/Basen/XboxMPC/Basen/XboxMPC/Basen/XboxMPC/Basen/XboxMPC/Basen/XboxMPC/Basen/XboxMPC/Basen/XboxMPC/Basen/XboxMPC/Basen/XboxMPC/Basen/XboxMPC/Basen/XboxMPC/Basen/XboxMPC/Basen/XboxMPC/Basen/XboxMPC/Basen/XboxMPC/Basen/XboxMPC/Basen/XboxMPC/Basen/XboxMPC/Basen/XboxMPC/Basen/XboxMPC/Basen/XboxMPC/Basen/XboxMPC/Basen/XboxMPC/Basen/XboxMPC/Basen/XboxMPC/Basen/XboxMPC/Basen/XboxMPC/Basen/XboxMPC/Basen/XboxMPC/Basen/XboxMPC/Basen/XboxMPC/Basen/XboxMPC/Basen/XboxMPC/Basen/XboxMPC/Basen/XboxMPC/Basen/XboxMPC/Basen/XboxMPC/Basen/XboxMPC/Basen/XboxMPC/Basen/XboxMPC/Basen/XboxMPC/Basen/XboxMPC/Basen/XboxMPC/Basen/XboxMPC/Basen/XboxMPC/Basen/XboxMPC/Basen/XboxMPC/Basen/XboxMPC/Basen/XboxMPC/Basen/XboxMPC/Basen/XboxMPC/Basen/XboxMPC/Basen/XboxMPC/Basen/XboxMPC/Basen/XboxMPC/Basen/XboxMPC/Basen/XboxMPC/Basen/XboxMPC/Basen/XboxMPC/Basen/XboxMPC/Basen/XboxMPC/Basen/XboxMPC/Basen/XboxMPC/Basen/XboxMPC/Basen/XboxMPC/Basen/XboxMPC/Basen/XboxMPC/Basen/XboxMPC/Basen/XboxMPC/Basen/XboxMPC/Basen/XboxMPC/Basen/XboxMPC/Basen/Xbox

I tak całe wakacje :)

Opublikowano

Przeprowadzka no i siłka , plac :> No i poznanie neF przyjaciol :) Pozdro all i super wakacji zyczę :>

Opublikowano

Będe chodził na ryby z kumplami , w wolnym czasie będe na kompie i na MPC . :P

entisttag.png

Użytkownik Który Został Zbnowany :Napewno

Okres Bana: Perm

Moderator / Admin Który Nałozył Blokade : Lord Makin

Powód :Spamer/idiota/grozi administracji/dureń (Za coś tekigo Max 72h Ban A Nie Perm )

Link Do Tematu :

http://www.mpcforum.pl/topic/247974-napewno/

Lub Przenieś Mnie !

Zasłużyłem To Poproszę Plusika O To Jego Wygląd : add.png

Opublikowano

Ja tam bede od 12 do 19, potem podwórko i jak będe na dworze to bd zostawiać mpc włączone, zeby mi godziny online sie nabijały. : )

A co Ci to da ze się godziny nabiją ? o.O

bb6afecc015f0d43e0f69c81935f5e10_1.jpg

Opublikowano
a mi troche szkoda ze juz wakacje, bo koncze 3 gim a klasa to była taka zgrana ekipa że szkoda sie rozstawać

Ja się nie cieszę. Rozstaję się z najlepszymi ludzmi jakich poznałem w życiu :( Do nowej szkoły...

Mam dokładnie to samo ;/

Opublikowano

Od 1 lipca około 2,5 tygodnia nad morzem, później 2-3 dni w domu i wyjazd nad jezioro na tydzień na domek, jeszcze później na kilka dni z kolegą do jego rodziny nad jeziorko kolejne i pewnie na ryby. Po powrocie do miasta okazyjnie nad jakieś jezioro, a reszta wolnego czasu to siłka dla odstresowania i może jakieś imprezy jak starczy czasu, bo pieniądze to nie problem. A główny cel to odszukanie dziewczyny która jest ułożona życiowo i ma coś w głowie, a nie jak większość pustych i głupich "lal" dookoła nas.

Lepsze to niż siedzenie przed komputerem 24/7 jak niektórzy tutaj ;) Dla takich ludzi "bez życia" powodzenia w tym waszym życiu życzę, chociaż co wy z niego macie...

Czasami aż się smutno robi gdy widzi się takich ludzi którzy nic nie mają.

238626.jpg]
Opublikowano

@UP Tak to były tylko 23 ;/

xD

@TOP Ja na pewno pójdę do roboty, trzeba zarobić na palenie ;) Poza tym pewnie będę spędzał czas z kumplami, może i jakąś niu gerl się pozna :P

1313652013-U173186.png

Opublikowano

Up a jakiś poważny zabieg jak można wiedzieć ?:)

Ja też pójdę do pracy trzeba na książki zarobić:D a naprawdę tanie to one nie są ;/

Standing in the Hall of Fame !

(-(-_(-_-)_-)-)

Opublikowano

oo Tak Wakacje ,

Odpoczynek,Dziewczyny,nauka,świeże powietrze,grill i tak w kolko ;p xD

I See You Baby Shaking That Ass.

Idź sobie...

%7B1E6012C7-3AC8-0557-34EB-3C5DEDB2DC80%7D.png

Opublikowano

cały tydzień nie było mnie w szkole :P dzisiaj idę do szkoły z wielką chęcią i aż się odechciewa przez chwile tych wakacji ;PP ,ale ciekawe jak długo by to uczucie trwało xdd

hersygna.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...