Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy cieszycie się, że bd wakacje? Co bd robić?

sherer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja tylko na to czekam, chociaż i tak nieoficjalnie mam już wakację, a oficjalnie we wtorek będą. Zamierzam je aktywnie spędzić przez komputerem. :D Żartuje, trochę rozrywki i tak się przyda, planuję za granicę do Hiszpanii wyjechać na 10 dni. :>

Opublikowano

Będę pakował klatę

Powodzenia - przyda Ci się ;)

@Top

Nie napisałem co ja bd robił :P

Na pewno nauczę się hex`u i skończę tego priva :D

A tak po za kompem to football, mam kolonie nad morze(wiecie co to znaczy) i ogólne - dużo snu :D

Opublikowano

a mi troche szkoda ze juz wakacje, bo koncze 3 gim a klasa to była taka zgrana ekipa że szkoda sie rozstawać

Opublikowano

zostane NNINJA xDD

Zbieram Plusy!, A za błędy minusy!

Pomogę w wykonaniu strony internetowej znaczy wgrywanie all kodowanie skryptowanie. Takze pomogę wgrac pliki na serwer Counter Strike. By Holender19

Specjalista
Opublikowano

Ide zbierać ziemniaki na polu , otrzymałem właśnie promocję do drugiej klasy podstawowej.Cięzko było ale dałem radę,trochę szkoda mi moich kolegów z którymi uczyłem sie 15 lat ale czego nie robi sie dla wakacji spędzonych przed komputerem..

1365526782-U231645.png

Opublikowano
Czy cieszycie się, że bd wakacje?
Nie kurwa, pójdę się ciąć...

Jadę w góry na blisko 2 tygodnie, potem nad morze jakiś tydzień, a reszta dom.

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Tak jak teraz silownia ale codziennie.

Wypady ze znajomymi.

Moze zagadam do dziewczyny ktora od dluzszego czasu mi sie podoba :D

Pogram w WoW'a :ninja:

Z ojcem rybki sobie polowie.

Ale autor wyjebal pytanie czy cieszymy sie ze sa wakacje :D

No chyba nie ciesza sie ci ktorzy chodza do pracy i nie maja urlopu i musza zaiwaniac 8h zeby sobie odpoczac.

Pozdrawiam

-

Opublikowano

ja sie nie cieszę.

Przez te jebane wakacje będę dłużej na kompie siedział i mnie będą bardziej nakurwiały oczy.

wsrh2.png

Nie wykonuję zleceń. Jeśli pomimo tego dostałeś ode mnie sygnaturkę, czuj się wyróżniony ^^

Opublikowano

ja pierdole 10 temat co bedziecie robic w wakacje, co cie to kurwa interesuje, ty se rób co chcesz.

Gość _Shadowlord
Opublikowano

Wakacje? Mam już drugi rok wakacji >.< Pojadę ze znajomymi, w góry i nad morze. Może do Hiszpani :>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...