cipi Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Witam. z tego co wiem da sie jakos podmienic mape w misjach np. mam misje zostan 48h na 1-1 i te 1-1 da sie zamienic na moja bazowke wiec misje bede mogl wykonac bez wylatywania z wlasniej bazowki... Czy wie ktos jak to zrobic? I czy moglby ktos mi pomoc to zrobic? Odnośnik do komentarza
kombass Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Pewnie o to Ci chodzi -----> >>klik<< cipi 1 Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator Odnośnik do komentarza
cipi Opublikowano 17 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Pewnie o to Ci chodzi -----> >>klik<< dzieki Odnośnik do komentarza
arrek001 Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Z tego co wiem to tej misji nie da się wykonać w ten sposób. Gdy w misji jest wyraźnie: zostań (np) na 1-1 a także jest druga taka sama misja Zostań na 2-1, to będzie się ją dało wykonać na własnej 3-1 (przykład) Jednak jeśli jest: Zostań na wrogiej x-1 to nie będzie się dało. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi