Futrzak2707 Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Witam, zamierzam kupić kbota od polskiego dealera. Koleś zaproponował mi żebym zapłacił mu poprzez Ukash (110zł). I nie wiem jak to bd przebiegało, jeśli ktoś by mógł niech poda mi szczegółowo opisaną tą transakcje bo boje się wtopy. Z góry dziękuje oraz odwdzięczę się + lub - :-) Odnośnik do komentarza
kombass Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Witam, zamierzam kupić kbota od polskiego dealera. Koleś zaproponował mi żebym zapłacił mu poprzez Ukash (110zł). I nie wiem jak to bd przebiegało, jeśli ktoś by mógł niech poda mi szczegółowo opisaną tą transakcje bo boje się wtopy. Z góry dziękuje oraz odwdzięczę się + lub - :-) 110 zł ?! Weź ty sie nie daj wrobić.... Na allegro są licencje za 37/87 zł i wolałbym już przelewem bankowym to zrobić. Albo od Ruskich płacąc Paysafecard ( 20 zł ) Futrzak2707 1 Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Witam, zamierzam kupić kbota od polskiego dealera. Koleś zaproponował mi żebym zapłacił mu poprzez Ukash (110zł). I nie wiem jak to bd przebiegało, jeśli ktoś by mógł niech poda mi szczegółowo opisaną tą transakcje bo boje się wtopy. Z góry dziękuje oraz odwdzięczę się + lub - :-) Kurwa, jestem caly mokry przez ciebie, bo pilem jak to czytalem. 110!?! Ja ci moge z GG zalatwic za 80, lub bez 30 @Down No i byl tez blad ze "pilam" Odnośnik do komentarza
arrek001 Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Chyba raczej BEZ za 30zł, a Z za 80zł. Najlepiej skontaktuj się z oficjalnymi, nie polskimi dealerami kbota ( www.kbotik.com ) przez skype. Wtedy: KBot z GG - 15€ KBot bez GG - 5€ Jak sobie przeliczysz walutę i napiszesz sprzedawcy, ze np. 20zł to jest trochę ponad 5€ to ci sprzeda za 20zł (mówię o Ukash / PSC) 110zł to cię strasznie chciał wydupić na tym :/ Futrzak2707 1 Odnośnik do komentarza
Futrzak2707 Opublikowano 17 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 (edytowane) O lol wielkie dzięki Kupie od oficjalnych i jeszcze w ciul kasy mi zostanie na premke itp. Podam mu nr. PSC w PLN i co wtedy on zrobi zeby kbot mi chodził poda jakiś PIN czy cuś ? @ EDIT Mógłby ktoś mi pomóc kupić kbota od ruskich dałbym za 25zł PSC Edytowane 17 Czerwca 2011 przez Futrzak2707 Odnośnik do komentarza
kombass Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Dajesz mu ten PIN karty a jak będzie wszystko OK to podajesz mu ID konta na jakim ma być ta licencja. A no i musisz mu podać numer Costumer ( Ten czerwony w Jabberze ) Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi