adambuszelen1 Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Siema. Mam woja body 9lvl i chcę iść do imha dropić fmsy itp. To moje eq: - mnisia+5 (kd speed+2) - tradycyjny hełm+6 - skórzane buty+6 - miecz+9 - bojowa tarcza+6 - buty 1k hp - naszyjnik, bransa i kolce +0 te od handlarki skille: aura 5, wir 1, berek 1, szarża 1 Mam gildie więc mogę oddawać exp. Dam rade tam w ogóle expić i czy coś poleci na 9 lvl ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiekex Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Mnisia +8/+9 hełm +7/+8/+9 bojowa +8/+9 i dasz radę, a drop napewno będziesz miał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesnydziad Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Moze i dasz rade ale bedziesz padal szybko ;D CZy czasem teleportacja nie jest dotępna od 15lvla? ;] Potrzebujesz pomocy? nie bój sie zapytać na PW, jestem pomocny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adambuszelen1 Opublikowano 17 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 up. Do imha możesz wejść nawet na 1lvl. Daje radę tam ale po 3 grupki max z uciekaniem ale może być. @ wiesiekex- na takie eq nie mam kasy. ledwo dzisiaj kupiłem miecz+9 za 30kk i zostało mi 25kk tylko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exíle Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Nie, jest dostepna do 1 lvl. A co do postaci, to dobre masz nawet eq, dasz radę. Dużo nadrobisz, ribki, fmski. Dasz radę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiekex Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 @TOP to jak masz postać 30+ to postaw fb i w 1 dzien zarobisz na te eq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UppsiK Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 zapraszam tutaj http://www.mpcforum.pl/topic/168381-co-zmienic-w-eq-potrzebujesz-pomocy-i-dobrej-rady-zajrzyj-tutaj/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi