matrixemil Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Witam gram sobie z kolegami na serwerze i mam admina ściągnąłem sobie toomanyitems wszystko działa ale nie mam niektórych przedmiotów jak są normalnie cztery strony itemów to ja mam 3 na singlu wszystko jest a na multi nie. Nie ma między innymi kolorowej wełny która jest mi bardzo potrzebna co zrobić żeby była Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eFFecTuS Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Nie da rady zrobić, żeby kolorowa wełna się "pojawiła". Przywołaj kwiaty, jeśli chodzi o wełnę czerwoną/żółtą/pomarańczową, kości, żeby zrobić biały barwnik. Resztę barwników musisz zdobyć by Cristiano. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blazej95 Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 (edytowane) No to wpisujesz id wełny i potem kolor Przykład /item 35:11 itd. i masz kolorową wełnę Pozdrawiam. Edytowane 17 Czerwca 2011 przez Blazej95 Jeśli pomogłem kliknij "Lubię to" Yupi Ka Yey Motherfucker Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi