Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Fatal Error : Python File not Exist!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam taki problem po zainstalowaniu najnowszego metka i po odpaleniu za pomocą pliku bat i komendy "start metin2client.bin" wywala komunikat jak w temacie.

Daje SS folderu metka bo może coś brakuje w plikach mojego metka :D

foldermt2pl.jpg

Jeśli czegoś jeszcze potrzeba to mogę dać SS'y kolejne.

Z góry dziękuje za pomoc!

06070010_KozaKiJuZ.png
Opublikowano

tak spatchowałem i ztorrentowałem i nic prosi nadal o pythona gdzie jeszcze i jaka może być biblioteka pythona?

06070010_KozaKiJuZ.png
Opublikowano

Więc tak, pobierz od nowa Metin2 PL i zapisz instalke. Zainstaluj i nic w folderze nie ruszaj... odpal i sptachuj, nic nie wgrywaj, ani nie usuwaj.

Jeśli to nie zadziała to wrzucę pliki python22.dll, który ja mam, a wtedy Ty pobierzesz i wrzucisz do siebie.

Więc tak, pobierz od nowa Metin2 PL i zapisz instalke. Zainstaluj i nic w folderze nie ruszaj... odpal i sptachuj, nic nie wgrywaj, ani nie usuwaj.

Jeśli to nie zadziała to wrzucę pliki python22.dll, który ja mam, a wtedy Ty pobierzesz i wrzucisz do siebie.

Opublikowano

up spam xD a i pythona mam oryginalnego od admina mt2.pl ale to coś innego musi być wiecie to niech ktos wrzuci folder lib,miles, hshield na serwa może coś da

A patrzał ktos na screen'a w #1 posćie ? Porównajcie u siebie katalog metka a u mnie.

06070010_KozaKiJuZ.png
Opublikowano

Ja mam w folderze to samo co Ty... powiedz co mam wrzucić na upload i dać Tobie, a to zrobię.

Opublikowano (edytowane)

A i okazuje się że chyba wadliwa instalka ze strony metina bo pobrałem 4 razy i dalej ten błąd.

Edit upnij ktos cały folder LIB z głównego katalogu metka pls bo przeczytałem gdzieś że w nim coś brakuje i typkowi pomogło.

Edytowane przez dodrion2
06070010_KozaKiJuZ.png
Opublikowano

Działa up tak ciężko innym upnąć głupi plik xD

Można Zamknąć.

A tak z ciekawośći z jakiego to jest metka 2011?

I na jakim hshieldzie nie wywala z metka i który jest nie wykrywalny wraz z hackami?

mobber hack jest nie wykrywalny?

06070010_KozaKiJuZ.png
Opublikowano

Działa up tak ciężko innym upnąć głupi plik xD

Można Zamknąć.

A tak z ciekawośći z jakiego to jest metka 2011?

I na jakim hshieldzie nie wywala z metka i który jest nie wykrywalny wraz z hackami?

mobber hack jest nie wykrywalny?

teraz juz slabo dzialaja te blocki HS'a wiec trudno powiedziec ale proboj

Wszystkie tuty o blokowaniu HS znajdziesz tutaj :

To jest ukryta treść, proszę

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...