XFragsHD Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 witam, mam kilka problemów związanych z RSbot'em 1. Skrypty nie chcę się compilować bo pisze że nie może znaleźć JDK więc klikam FindJDK i nic 2. Nie mając dobrych skryptów ani nie mogąc dodać innych postanowiłem uzywać tych które mam w zasięgu a ćwicze runecrafting i robie ciagle water runki ale wiekszośc skryptów w RSbocie mi nie chodzi(2 do runecraftingu off) jak naprawić? 3. Jest jakiś polski tut do pisania skryptów w javie? jedyny "język" jaki potrafie to autoit ale nie umiem tak super ale podstawy są 4. Epicbot oczywiście ma runecraftera ale beznadziejnego Daje + lub co się chce i 5 jak ktoś chce za każdą ODP. (odp ma byc poprawna a nie np: 1. nie wiem 2 nie wiem itp) CPU: Intel Core i7 6770K @ 4,0GHzGPU: Zotac GTX 780Ti AMP EditionRAM: Kingston 2x8GB Case: Cooler Master HAF X Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czesiovy Opublikowano 18 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 Może sciagnij najnowsza wersje RSbota http://www.powerbot.org/go/download Odpal go, wylacz i od nowa sprobuj wrzucac skrypty, skrypty tez najlepiej z powerbot.org ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi