DO123321 Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 (edytowane) Siemka mam pytanie czy Biobota 1.1.9 da wrzucić się na pasek szybkiego uruchamiania bo na sfbot jak się zminimalizuje to na pasek leci. Hacker to ja nie jestem. Czekam na sensowną odpowiedź oczywiście +ik poleci . Edytowane 17 Czerwca 2011 przez DO123321 Napisałem coś sensownego lub Ci pomogłem? Zostaw like Odnośnik do komentarza
DO123321 Opublikowano 17 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Odpowie ktoś? Napisałem coś sensownego lub Ci pomogłem? Zostaw like Odnośnik do komentarza
RikTelner Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Eh... hmmm... czy Biobota 1.1.9 da wrzucić się na pasek szybkiego uruchamiania bo na sfbot jak się zminimalizuje to na pasek leci Eh... wystarczy że... 1. Klikniesz prawym przyciskiem na pasku zadań. Odznaczysz opcje "Zablokuj pasek zadań" , następnie powtórnie klikasz prawym przyciskiem na pasek zadań i klikniesz na "Właściwości". Pojawią się rożne mena znajdź opcje "Zablokuj pasek zadań" ją również odznacz. Następnie... a nie to nie do tego... pozatym nie masz Eternity... Windows 7 Eternity... jest taka opcja ale cywile czekają ... DO123321 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi