Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaka komórka?

waldemar811

Komórka [wytrzymałóśc]  

19 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaka komórka? [wytrzyma?ó?c]

• ZTE Blade
      3
    • SE W995
      1
    • Samsung Avilla
      2
    • Samsung Galaxy
      6
    • Samsung Monte
      0
    • Samsung c100
      0
    • Samsung wave
      0
    • Lg swift
      0
    • Sony Ericsson Xperia x10
      4
    • Nokia c3
      1
    • Inna (jaka?)
      2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ehh naco ci taki telefon? Wole sobie kupić telefon za 120zł z dobrą baterią i żeby sie dobrze pisalo SMSy a zamiast tych bajerów w telefonie to PSP ;]

Opublikowano

Napewno Samsung Corbi nie polecam :> koledzy mają .. nie raz się bawiłem :> a tak to ZTE Blade

Opublikowano

ja mam i5700 zgrane inne sterowniki i źle nie jest a z tych co pogałeś chodzi o które Galaxy bo trochę ich jest

Opublikowano

ja mam i5700 zgrane inne sterowniki i źle nie jest a z tych co pogałeś chodzi o które Galaxy bo trochę ich jest

Galaxy S

minusy.png

Opublikowano

Lol. To bierz galaxy s. To jest telefon z najwyższej półki i nie ma nawet co go porównywać z tymi innymi z ankiety.

RAsfepN.png
Opublikowano

Lol. 90% które tu się wypowiada nie ma żadnego pojęcia o telefonach. Koleś pisze, że może kupić telefon z procesorem 1ghz, 512mb ram(galaxy s) a wy mu jakieś 5 letnie gówna proponujecie w stylu avila czy jakieś gównoericssony czy nokie.

RAsfepN.png
Opublikowano

On wpisał do ankiety galaxy, a ich jest bodajże 4-5. Swifta nie polecam, stary telefon, a poza tym LG - słabe wykonanie, zacofanie techniczne. Tego ZTE kilka osób mi polecało, poza wykonaniem dobry telefon na małe pieniądze. Zdecydowanie Polecam x10, dobry telefon za około 700zł oraz Galaxy S, już trochę droższy. Oprócz tego do fajnych telefonów mogę zaliczyć HTC Desire, który trochę gorszy ale ujdzie. Nie polecam i5700 - stary telefon, gówniane stery graficzne oraz rozdzielczosc. Jak lubisz grzebać w telefonie, wgrywać softy to polecam sasmunga i5800, (spice), która ma cholernie dużo mozliwosci edycji za mała cenę.

Opublikowano

Jeśli może być używana to polecam toshibę g900.

- qwerty

-host usb (możesz podłączyć zwykła klawiaturę, myszkę itp. przez przejściówkę)

-wi-fi

-windows mobile

-dotykowy wyświetlacz o bardzo dużej jak na telefon rozdzielczości 480x800

-procesor 520 MHz

-128 RAM

Bosko się na nim filmy ogląda...

ogólnie super telefon :]

więcej o telefonie dowiesz się na forum www.pdaclub.pl - polecam

@a samsunga galaxy s chyba za 400 zł nie kupisz o.O

@ Kalasznikov123 mam ten telefon z najnowszym WM 6.5 ^^ + skórka, chodzi bez lagów

KOCHAM MPCFORUM

d89fc52f42cdca51.gif

Opublikowano

Jeśli może być używana to polecam toshibę g900.

- qwerty

-host usb (możesz podłączyć zwykła klawiaturę, myszkę itp. przez przejściówkę)

-wi-fi

-windows mobile

-dotykowy wyświetlacz o bardzo dużej jak na telefon rozdzielczości 480x800

-procesor 520 MHz

-128 RAM

ogólnie super telefon :]

W sumie to telefon fajny, tani, jednak jest to już dosyć stary telefon i nie ma wielu nowych funkcji. Pewnie masz na nim WM5/6. Nie znaczy to, że telefon to gówno, bawiłem się nim kiedyś i bardzo mi się podobał :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...