jambojet Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Witam! Mam pewien problem bo gram e imetin i gdy wchodze na 2v atlantydy to mam moze z 10fps albo i mniej. Normalnie metin nawet przy dziesięciu innych (metinów) włączonych w tle chodzi bardzo płynnie. W atlantydzie v2 nie mam lagów. Wiecie Gdzie Mam te wasze + i - ,?? tam gdzie światło nie dociera (domyślcie się gdzie....) Odnośnik do komentarza
Exíle Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Imetin lagi w atlantydzie v2 W atlantydzie v2 nie mam lagów. Czyli co.? A grasz na jakimś wspomagaczu ? Próbowałeś wyłączyć zbędne programy, które mogą Ci blokować coś. ? Masz najnowszego klienta, wszystkie patche ? Odnośnik do komentarza
Uncle Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Wyłącz zbędne programy typu gg, skype itp. Odnośnik do komentarza
jambojet Opublikowano 17 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 (edytowane) nie sorry pomylilo mi sie chodzilo mi oto ze w atlantydzie v1 nie mam lagow tylko v2 co do patchow to nie wiem klienta pobralem tydzien temu ze strony imetin. Wylaczalem zbedne programy ale to nic nie daje a mam tak na boku pytanie w liście banów na imetin widziałem że są bany za multikonto i chcę się spytać jak to działa bo jeśli mam włączone 2 konta sklepy 3konto buff i 4 moja glowna postac to czy mogę dostać bana za multikonto??? Edytowane 17 Czerwca 2011 przez jambojet Wiecie Gdzie Mam te wasze + i - ,?? tam gdzie światło nie dociera (domyślcie się gdzie....) Odnośnik do komentarza
Exíle Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 chcę się spytać jak to działa bo jeśli mam włączone 2 konta sklepy 3konto buff i 4 moja glowna postac to czy mogę dostać bana za multikonto??? Tak dostajesz, oni to wszystko sprawdzają. Chociaż ja miałem ok 3 konta i na każdym po full postaci i nigdy bana nie wyłapałem. Za multi często banów, ale jakiś hackerów czy innych, bo tak porządnego gracza raczej nie zbanują jak ma 2 konta. Bo dopuszczalne jest mieć na imetinie 2 konta. Odnośnik do komentarza
jambojet Opublikowano 17 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 a jak usunac konto? Wiecie Gdzie Mam te wasze + i - ,?? tam gdzie światło nie dociera (domyślcie się gdzie....) Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi