Skocz do zawartości

[Problem] Imetin lagi w atlantydzie v2

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Mam pewien problem bo gram e imetin i gdy wchodze na 2v atlantydy to mam moze z 10fps albo i mniej. Normalnie metin nawet przy dziesięciu innych (metinów) włączonych w tle chodzi bardzo płynnie. W atlantydzie v2 nie mam lagów.

Wiecie Gdzie Mam te wasze + i - ,?? tam gdzie światło nie dociera (domyślcie się gdzie....)

nie sorry pomylilo mi sie chodzilo mi oto ze w atlantydzie v1 nie mam lagow tylko v2

co do patchow to nie wiem klienta pobralem tydzien temu ze strony imetin. Wylaczalem zbedne programy ale to nic nie daje

a mam tak na boku pytanie w liście banów na imetin widziałem że są bany za multikonto i chcę się spytać jak to działa bo jeśli mam włączone 2 konta sklepy 3konto buff i 4 moja glowna postac to czy mogę dostać bana za multikonto???

Edytowane przez jambojet

Wiecie Gdzie Mam te wasze + i - ,?? tam gdzie światło nie dociera (domyślcie się gdzie....)

chcę się spytać jak to działa bo jeśli mam włączone 2 konta sklepy 3konto buff i 4 moja glowna postac to czy mogę dostać bana za multikonto???

Tak dostajesz, oni to wszystko sprawdzają. Chociaż ja miałem ok 3 konta i na każdym po full postaci i nigdy bana nie wyłapałem. Za multi często banów, ale jakiś hackerów czy innych, bo tak porządnego gracza raczej nie zbanują jak ma 2 konta. Bo dopuszczalne jest mieć na imetinie 2 konta.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający forum [Problem] Imetin lagi w atlantydzie v2   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...