Skocz do zawartości

[Archiwalny][Hamachi]RESgaming

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć, i czołem. Pewnie słyszeliście o grze Minecraft. To popularna gra, w której możecie budować własne konstrukcje (domki i inne różne budowle). Poniżej przedstawiam wam opis mojego serwera gry, na który gorąco zapraszam. Mam nadzieję, że ekipa (administracja, moderatorzy) nie urażą się.

reslogo.png

Szukasz rozrywki na wysokim poziomie? Chcesz poznać ludzi z podobnymi zainteresowaniami? Masz dość "profesjonalnych" serwerów które po kilku dniach stoją puste? Odwiedzając RESgaming.com trafiłeś w dziesiątkę!

RESgaming.com oferuje serwery gier multiplayerowych na najwyższym poziomie obsługi. Tutaj nie zostaniesz zostawiony "sam sobie" ze swoim problemem - zawsze możesz liczyć na fachową pomoc i obsługę. RESgaming.com tworzą ludzie młodzi, z pasją i werwą, zdeterminowani do tego, aby zapewnić innym to, czego oczekują z jednoczesnym wyeliminowaniem najczęściej występujących problemów w grach wieloosobowych. Wysoki poziom pomocy oraz obsługi technicznej gwarantuje, że serwery gier, które oferujemy, są jak najlepiej przygotowane przed udostępnieniem ich graczom, co przekłada się na czystą i solidną porcję rozrywki!

A jeżeli będziesz chciał wycisnąć z gry jeszcze więcej. Gra na naszych serwerach jest bezpłatna. Nie zastanawiaj się dłużej - dołącz do ciągle rosnącej społeczności zadowolonych graczy korzystających z naszych usług.

RESgaming.com - i granie staje się lepsze!

Specyfikacja serwera Minecraft

• I. Maszyna dedykowana
    • IntelŸ XeonŸ X3440
      16 GB DDR3 ECC
      2x 1,5TB + HADWARE RAID0
      100mbps bez limitu
      Lokalizacja - Niemcy

II. Typ serwera

• Serwer jest na zasadach Survival z wieloma wyjątkami.
    Między innymi dwa światy, w jednym budujemy, a w drugim zbieramy surowce.
    Brak jakichkolwiek nakazów pisania językiem roleplay czy też używania komend /me
    Ponadto co jakiś czas organizowanie eventów stałych i takich co jakiś czas.
    Nie wymagamy nicków roleplay.

III. Wtyczki zainstalowane na serwerze

• 1. CommandBook
    2. ControllerBlock (dla posiadaczy konta premium)
    3. Hero Chat
    4. iConomy
    5. iConomy Chestshop
    6. LWC
    7. MagicCarpet (dla posiadaczy konta premium)
    8. MyWarp (dla posiadaczy konta premium)
    9. PermissionsEx
    10. RESgaming (autorski plugin statystyk i logowania z forum)
    11. SimpleHome
    12. Tele++
    13. World Edit
    14. World Guard
    15. XcraftGate

IV. Regulamin serwera

• 1. Na serwerze panują zasady Survival w połączeniu z lekkim FreeBuild'em.
    2. Niszczenie mienia bez zgody właściciela jest zabronione.
    3. Demolowanie miasta oraz okolic jest zabronione.
    4. Zamieszczanie treści wulgarnych, obscenicznych, obraźliwych jest niedopuszczalne (również w postaci skrótów).
    5. Naruszanie dóbr osobistych, obrażanie uczuć religijnych oraz ośmieszanie innych osób jest zabronione.
    6. Korzystanie ze skinów niecenzuralnych, obraźliwych jest zabronione.
    7. Wykorzystywanie błędów bądź modów wpływających na grę jest zabronione.
    8. Wszystkie napotkane błędy należy niezwłocznie zgłaszać do administratora bądź na forum do trackera.
    9. Oskarżanie o faworyzowanie danego gracza bez poparcia dowodami jest karane.
    10. Regulamin może ulec zmianie w każdej chwili bez informowania graczy.

V. Podstawowe informacje

• Adres do połączenia: resgaming.com
    Data startu serwera: 17 czerwca 2011, godzina 18:00
    Wersja serwera: 1.6.6
    Serwer nie wymaga premium, jednak nie wspieramy piractwa dlatego nie udzielamy supportu osobom non-premium.
    Do każdego konta zarejestrowanego od 17 czerwca godziny 17:00 do 1 lipca każdy otrzyma upominek w postaci 200 monet.

Edytowane przez m0e3d1x9

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Ja chętnie dołączę do tak ogarniętego teamu.

Imię: Patryk

Stanowisko: Do ustalenia.

Umiejętności: Bawię się językami PHP, HTML. Stworzyłem most łączący phpBB3 z php fusion. Znam wzdłuż i wszerz większość skryptów i CMS'ów. Tworzę w programach takich jak Adobe Photoshop CS5, Adobe Illustrator.

Dlaczego ja? Zostałem wyrzucony z ekipy iCraft bez powodu, dlatego chciałbym dołączyć do was. Podoba mi się jest to pierwszy serwer z fabułą. Możemy stworzyć sieć serwerów (posiadam licencję IP Board) Razem z kolegą kończymy serwer do Tibii RPG, który robiliśmy przez dwa lata, więc byłyby już trzy serwery. Strona ma ładną nazwę RESgaming. Ponadto staram się nie robić błędów interpunkcyjnych, ortograficznych jak i językowych. Na ogół jestem miły. Mam poczucie humoru i to właściwie na tyle.

Przykładowa praca:

softtool%20kopia2.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający forum [Archiwalny][Hamachi]RESgaming   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...