marceli96 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Witam. Czy na fireteam'ie ilość zdobytych punktów przekłada się na ilość zdobytego expa. Czy na ilość zdobytego expa jest jakiś inny czynnik ? Przykład (na koledze) Sytuacja 1 Pkt. 400 k Exp 900 Sytuacja 2 Pkt. 600 k Exp 700 Czy może mi ktoś to wytłumaczyć ? Odnośnik do komentarza
Zavetti Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Może miał exp passy? Na pewno, im więcej pkt tym więcej expa. Kiedyś słyszałem, że exp zwiększa się niewiele, jeżeli zginiemy na wyższym poziomie. Odnośnik do komentarza
marceli96 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Może miał exp passy? W obydwóch sytuacjach miał. Odnośnik do komentarza
selweron Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 zależy w którą mape, zgaduje że cabin fever. no to tak (z tego co wiem) - ilość pkt - czas - ilość osób (?) - mini misje (10-30exp) - exp passy - przeżycie, są w cabinie chyba "3" misje. Są to filmiki - 10,15,20 runda. Jeśli nie żyjesz przy filmiku to tracisz jakieś 20 expa (nie mam pojęcia ale tak słyszałem i od tamtego czasu nie zabijam się durnie granatem;D), są to śladowe ilości ale na dt jest ich już "5" przy czym przy 2 można zginąć, bo wpadają "drużynowo". Czyli tak: jesteś gostek sam czyścisz jest na black lungu czas 14:21 whooot to zaszalałeś. Nawet jakbyś miał 500k pkt czy więcej to może marne 500 expa wyciągniesz, to już chyba lepiej było w dobrym teamie 8 osobowym przy mniejszej stracie czasu, super elitem, no i exp passem. Proste. Odnośnik do komentarza
lukas1110 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 (edytowane) NP na blac lungu jak jest więcej osób pełna obsada tym więcej EXP i GP idzie jest taki stereotyp że np grasz w 3 to masz więcej EXP i GP a to nie prawda im więcej osób tym więcej EXP Wiem bo sam z 500 przeszedłem (I tesz jest ważne ile razy zginoł i ilezabił booosów) Edytowane 16 Czerwca 2011 przez lukas1110 Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 (edytowane) ilezabił booosów) WTF ?? @TOP zajrzyj se w pradniki i tam jest TUT poverleveling. Tam kolo ci odpowie w zasadzie nijaki farmer. @Down ale tanten ";farmer" napisal ile mniej wiecej sie dostaje. Odwalcie sie odemnie. W pizdu. zApomnijcie ze dodam jakiegos hacka , tuta itp. Sami se radzta K*rwa. Nikt nie bd za mna tesknil A i jeszcze gdzie nazwa inteligencie. Aby nikt sie nie podszywal ! ///Dokładnie, pan niżej ci wyjaśnił. Warn Edytowane 17 Czerwca 2011 przez MaxAnnihilator Odnośnik do komentarza
lukas1110 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 (edytowane) WTF ?? @TOP zajrzyj se w pradniki i tam jest TUT poverleveling. Tam kolo ci odpowie w zasadzie nijaki farmer. Nie chodzi mu o pawerliving tylko czego tyle EXP dostał a to jest duża rużnica ( Czytaj ze zrozumienim może z tym bossem trochę przesadziłem ale reszta jest ok ) Edytowane 16 Czerwca 2011 przez lukas1110 Odnośnik do komentarza
Omek Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Popieram zależy od mapki . Jeżeli grasz Cabine Fever liczmy dochodzisz do 17 rundy mija 40 minut i cały team pada . Powiem ci z moich gier jak to wygląda. Po Failu w 17 rudzie z 600k pkt dostałem 700 expa Po zakończeniu pomyślnie CF z ok 750k pkt oraz czasem 55minut otrzymałem 1000 expa . To bez exp passów . Czyli z tego wynika,że ilość pkt zabitych zombie, czasu,liczba twoich zgonów,poziom rundy przeliczane są na exp . Dłuższy czas itp = więcej expa Odnośnik do komentarza
Piecu Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Zależy to też od czasu ile grał i jak daleko przeszedł. Odnośnik do komentarza
Bebson Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Wlicza się ile razy zginiesz w której rundzie zginiesz ile minut grałeś w której rundzie dołączyłeś jak zabijałeś zombie (HS, klata itp) ilość osób grających mini misje (np zabij tego niebieskiego) ilość punktów pewnie coś jeszcze ale nie wiem już co :P Więc same punkty nie mają większego znaczenia bo wlicza się dużo rzeczy | 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member | Odnośnik do komentarza
Svardar Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 najwazniejszy czynnik ile osob Odnośnik do komentarza
marceli96 Opublikowano 17 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Lepiej jak więcej osób ? Lepiej jak dłużej gramy czy krócej ? Odnośnik do komentarza
krzysiek987 Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 wytłumaczę wszystko w jednym poście...: plusy: - jest więcej osób na ft'ku (więcej expa) - szybciej to przejdziemy (więcej expa) - więcej pnk. (więcej expa) - duże znaczenie ma używanie przez nas wyposażenia, dam przykład na bl: 1) caltropsy: wbijamy na bl 250 tys. punktów a dostajemy np. 700 expa [ bez exp passów ] 2) zwykła broń za gp (np. Negev): wbijamy na bl 120 tys. punktów a dostajemy 650 expa [ bez exp passów] 3) minigun, flamethrower: wbijamy na bl 150 tys. punktów a dostajemy ok. 700 expa [ bez exp passów] WSZYSTKIE PRZYPADKI TO TYLKO PRZYKŁADY. (up) przypuszczalne plusy: - mniej dedów (więcej expa) - więcej killi (więcej zdobytej kasy) Jak by co proszę się nie pluć, to moje zdanie na ten temat, a dużo tego gówn.. gram Odnośnik do komentarza
selweron Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Więcej osób, krótsza gra. Chyba spostrzegłeś różnicę gry między foxtrotem, gdzie w 8 ludzi można paść w 4 rundzie (jeśli "zabija się" drużyne) a tym w platinum, ogary z minigunami itd. Odnośnik do komentarza
Zavetti Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Więcej osób, krótsza gra. Chyba spostrzegłeś różnicę gry między foxtrotem, gdzie w 8 ludzi można paść w 4 rundzie (jeśli "zabija się" drużyne) a tym w platinum, ogary z minigunami itd. Nie da się nabic 400-600 k na DT albo DF:) Odnośnik do komentarza
EPE Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 tak jak któryś up powiedział czas jest bardzo ważny, dlatego na platinium elite wywalają noobów żeby jak najszybciej przejść a na DT to już wgl każdy poniżej 2lt leci, i jeszcze muszą mieć cleary, bo co z tego jak oni przejdą DT pół godziny jak dostaną 50 expa, jak dobry ogar team to z exp passami 100% można z gry wyciągnąć 500 expa (mój rekord to 491) pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl jak nie to też kliknij Moderatorze! Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem Odnośnik do komentarza
Devins__xd Opublikowano 18 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 leprze plusy my BlackLung kiedy masz bonusy 100% 50% 40% lub 25% wystarczy ,że nabijesz powyżej 100k pkt i masz murowane 1100exp i gp więc Cabin'a się nie opłaca grać Cabin - 45min BlackLung - 20min Odnośnik do komentarza
SaintSinners Opublikowano 18 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 Poweim tak: Najwiecej expa sie dostaje z Roundy czyli jak np wchodzisz z 11 roundy na 12 dostajesz dodatkowego expa Jak nie dedasz dostajesz wiecej Dlugosc zycia Ilosc killi Sposob zabijania Ilosc graczy Praktycznie wszsytko Odnośnik do komentarza
lukas1110 Opublikowano 18 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 (edytowane) Też właśnie słyszałem o caltropsah jak się dobże wyraziłem słyszałem że na nich dobże idzie EXP (wiem wiem dobże błąd ) Edytowane 18 Czerwca 2011 przez lukas1110 Odnośnik do komentarza
Omek Opublikowano 20 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 wyjaśnione dobitnie+ autor milczy od paru dni . Rozumiem,że wie już wszystko . Close Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi