PROSHOTER1994 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Witam o to 2 hack oczywiście nie mój który daje na mpc Zastosowanie: Gdy trzymamy SHIFT szybciej zmieniamy biegi i samochód bardzo szybko się rozpędza gdy będziemy trzymali cały czas SHIFT to samochód będzie jechał na max prędkości Pokaz (Tak dla wiedzy na zakrętach bym się tym nie bawił ) http://www.youtube.com/watch?v=voOYvexb0BM Link (multiupload) http://www.multiupload.com/RANMYLEHX8 Scan: http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=9e2f35efd8f6d58c0d18e7c1e64e8f60a2126bc7906965a06808b3b66620e461-1308247552 Scan mój w 100% dzisiaj robiony !!! LINK DO DRUGIEGO HACKA: http://www.mpcforum.pl/topic/375986-pursuit-hack-16062011/ Jeśli tobie się podoba że dodaje hacki na mpc forum to daj plusa będę wdzięczny to cie nic nie kosztuje,a mnie uszczęśliwi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danio :D Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 zaraz zobacze czy działą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROSHOTER1994 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Działa teraz zamiast za naprawę zapłacić 100 to płace 1k ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Atrox Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Dowód, że hack działa: Jechałem Mazdąspeed3 560+ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROSHOTER1994 Opublikowano 17 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 No ale uważaj bo np jak masz znajomego i są wyniki np jaki masz czas przejazdu na danym torze oraz prędkość i jak zobaczy twój woź i prędkość do może napisać raport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasir123 Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 a o co chodzi z tym "scan" ? jak tego używać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitch_Black Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Działa poprawnie.Dobra wstawka.Ale uważajcie żeby nie przesadzić bo banik poleci.Paru takich znam co bany dostali za takie coś. ExModNFSW I NFSWHelper Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretomaniak Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 Nie wiem jak uruchomic tego hacka wlanczam go potem gre i nei dziala. Jak sie podoba kliknijcie [Lubię To] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitch_Black Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 Włanczasz pierwsze hacka a potem grę - podczas wyścigu wciskasz i trzymasz shift i działa. ExModNFSW I NFSWHelper Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19adis20 Opublikowano 20 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 Kocham cię :rolleyes: Jak co Dam Edita @EDIT a jednak niewiem czemu ale nie moge pobrać, wyskakuje mi ze mam mało miejsca na dysku , ale wchodze na E i pisze mi ze jeszcze 200gb wolnego co jest? *.*Lajk mile widziany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitch_Black Opublikowano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 Ściąg innym programem na inny dysk.Albo zrób oczyszczanie dysku,wyłącza antywira i zaporę.Może Ci blokuje.Możesz ściągnąć z innego serwera. ExModNFSW I NFSWHelper Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keniger Opublikowano 22 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 Włączam haka, potem gre naciskam shift i nic.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitch_Black Opublikowano 22 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 To ja nie wiem mi jakoś działa normalnie. ExModNFSW I NFSWHelper Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keniger Opublikowano 23 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 Spoko już jest, ale za każdym razem gdy włącza się gre trzeba od nowa włączać to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalj1234 Opublikowano 25 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 mi po 4 minutach grę wyłącza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarq. Opublikowano 25 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 Mi działa bez problemów Przyśpieszenie po prostu zwala z nóg ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikollek Opublikowano 25 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 Mi jakoś nie chce działać, popróbuję jeszcze parę razy. EDIT: już wiem, po prostu musiałem wyłączyć i włączyć gdy miałem włączoną grę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Shizuu_ Opublikowano 26 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 Haczek działa, ale mi po 4-5 minutach crashuje gre. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitch_Black Opublikowano 26 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 Wyłączcie sobie antywirusa i zaporę - zapewne blokuje. Chyba że haczek jest już wykryty i crashe są. ExModNFSW I NFSWHelper Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarq. Opublikowano 26 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 @UP Haczek raczej jest wykryty.Mi wywala crashe po 15-30 minutach gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitch_Black Opublikowano 26 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 Tak jak mówiłem.Już pewnie go wykryli i prędzej czy później wcale nie będzie działał. ExModNFSW I NFSWHelper Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toriz Opublikowano 26 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 Śmiga dobrze.Gram po 2 /3 godziny i żadnych crashów.Bana nie dostalem.A w każdych wyścigach to używam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barabaszek5 Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 Kurde no ja coś nie mogę tego ściągnąć. Byłbym wdzięczny jak by mi ktoś wstawił w załączniku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Love Minecraft Opublikowano 8 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 To działa jeszcze ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
typiecosiegapis Opublikowano 8 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 @UP Po co odswiezasz temat z miesiaca? Tak, hack dziala bo dostalem bana na testerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.