Skocz do zawartości

Minecraft Resident Evil 4

Sanioleq
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Szczerze? Początkową wioskę jest stosunkowo łatwo odtworzyć. Tą, gdzie Los Ganados miało swój "kościół". Kilka drabin, płotków, jakieś drzewa, ziemia z odpowiedniego biomu i może coś z tego być. Ewentualnie odpowiedni texture pack, który wzmocni efekt. Najciężej by było odwzorować zamek, gdzie walczysz z Salazarem... To tam było... Nie?

mca.png

Fajnie by było gdyby ktoś to zrobił uwielbiam tą grę xD i przeszedłem na 100% i około 6 razy na profesional'u i przeszedłem wszystkie dodatkowe scenariusze. Ciekawi mnie jak by wyglądał pokój z laserami obok walki na noże z krauserem i walka z tym potworem w klatkach( nie pamiętam jak on się nazywa walczy się w takich 3 klatkach każdą trzeba opuścić jest to po walce z krauserem chyba, potwór to taki skorpion ktoś na bank skojarzy :P )

mi nie chodzilo o takie akurat profesjonalne zrobienie mapy tylko takie no wiecie co zeby szlo sie wczuć w resident evil

Mam pewną mapkę ale to nie jest na podstawie resident evil

Ja probowalem i tego nie umialem przejsc (oczywiście tej w minecraftcie) chodzily szkielety zombii i takie tak ale ta mapka nie jest jeszcze skończona ale według mnie to fajnie wyszła Pozdro

Edytowane przez Sanioleq