Skocz do zawartości

PB mnie kicka po 3 minutach grania

Bestial

Rekomendowane odpowiedzi

OK mam taki problem z PunktBusterem, kicka mnie bez powodu po okolo 3 minutach gry. Na poczatku myslalem ze to wina tego ze mam duzy ping (150-200) ale to nie jest wina tego poniewaz kicka mnie nawet na serverach publicznych czyli takich na ktorych kazdy ma 999ping. Zapewniam ze nie mam zadnych hackow i innych wspomagaczy tutaj jest link do SS z komunikatem ktory mi sie wyswietla

http://imageshack.us/photo/my-images/62/iw3mp2011061620380564.jpg/

Też tak kiedys miałem, i do teraz niekiedy tak jest.

Spróbuj przeinstalowac punkbuster, ewentualnie gre.

Albo inaczej, nie dawałes nikomu cd keya ? i czy nie jest uzywany przypadkiem ? ;x

Nie, gre mam orginalna kupiana w sklepie z orginalnym cd-keyem. Gre przeintalowywalem kilka razy i aktualizowalem PB i dalej mnie kicka.

wejdź w profil na którym grasz usuń config_mp. Włącz ponownie coda ale jak Ci się wyświetli takie okienko cały czas naciskaj tak. Musi zadziałać ;[

robie tak jak mi mowiles... usuwam ten plik w moim profilu, ale zadne okienko mi sie nie pokazuje, a jak wchodze w gre to mnie dalej kicka i po nastepnym kicku ten plik sie z powrotem robi

tez tak miałem ostatnio zaktualizuj pb mi to pomogło niestety linka tu chyba podać nie mogę

pb aktualizowalem nie jedno krotnie

no jeżeli robi Ci się od nowa ten plik to dobrze. PB i gra są na tym samym dysku zainstalowane? Przeinstaluj PB i Grę na raz a jak to nie pomoże to zainstaluj te obie rzeczy na innym dysku.

Pb jest zainstalowane w folderze z gra.. a szczeze to nie umiem inaczej zainstalowac xD

ale moze napisz na gg jak mozesz to bedzie szybciej, nr. 20893299

nie używam tego śmiesznego komunikatora :) dobra wracając do problemu chyba masz za mało miejsca na dysku z zainstalowaną grą ;]

radził bym przeinstalować cala grę na inny dysk gdzie jest dużo miejsca; )

niestety, zle... mam gre na dysku E gdzie mam 200GB wolnego miejsca ... jak cos to moge ci podac ip mojego serva na Ts i haslo jak nie uzywasz GG xD

OK mam taki problem z PunktBusterem, kicka mnie bez powodu po okolo 3 minutach gry. Na poczatku myslalem ze to wina tego ze mam duzy ping (150-200) ale to nie jest wina tego poniewaz kicka mnie nawet na serverach publicznych czyli takich na ktorych kazdy ma 999ping. Zapewniam ze nie mam zadnych hackow i innych wspomagaczy tutaj jest link do SS z komunikatem ktory mi sie wyswietla

http://imageshack.us/photo/my-images/62/iw3mp2011061620380564.jpg/

Mam ten sam błąd (( nie zawsze )) co robię ? Wychodzę całkowicie z gry wchodzę ponownie i gram normalnie. Są dni, że mogę przegrać 4h a są i takie, że po 10 sek mnie wywali.

Mam ten sam błąd (( nie zawsze )) co robię ? Wychodzę całkowicie z gry wchodzę ponownie i gram normalnie. Są dni, że mogę przegrać 4h a są i takie, że po 10 sek mnie wywali.

w sumie to nie probowalem tak restartowac gry do oprou... ale moj rekord grania na serverze na pb to 5 minut... ale to zaraz po reinstalu gry

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający forum PB mnie kicka po 3 minutach grania   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...