Bestial Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 OK mam taki problem z PunktBusterem, kicka mnie bez powodu po okolo 3 minutach gry. Na poczatku myslalem ze to wina tego ze mam duzy ping (150-200) ale to nie jest wina tego poniewaz kicka mnie nawet na serverach publicznych czyli takich na ktorych kazdy ma 999ping. Zapewniam ze nie mam zadnych hackow i innych wspomagaczy tutaj jest link do SS z komunikatem ktory mi sie wyswietla http://imageshack.us/photo/my-images/62/iw3mp2011061620380564.jpg/ Odnośnik do komentarza
kusiu67 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Też tak kiedys miałem, i do teraz niekiedy tak jest. Spróbuj przeinstalowac punkbuster, ewentualnie gre. Albo inaczej, nie dawałes nikomu cd keya ? i czy nie jest uzywany przypadkiem ? ;x Odnośnik do komentarza
Bestial Opublikowano 16 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Też tak kiedys miałem, i do teraz niekiedy tak jest. Spróbuj przeinstalowac punkbuster, ewentualnie gre. Albo inaczej, nie dawałes nikomu cd keya ? i czy nie jest uzywany przypadkiem ? ;x Nie, gre mam orginalna kupiana w sklepie z orginalnym cd-keyem. Gre przeintalowywalem kilka razy i aktualizowalem PB i dalej mnie kicka. Odnośnik do komentarza
kusiu67 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Hmm to niewiem. Moze uzyles level hacka, po ktorym cd key sie "psuje" i punkbuster też swiruje Ew. Przeinstaluj PB do najnowszej wersji @Edit nie doczytalem ze instalowales pb od nowa, to niewiem w czym problem. ;x Odnośnik do komentarza
Bestial Opublikowano 16 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Hmm to niewiem. Moze uzyles level hacka, po ktorym cd key sie "psuje" i punkbuster też swiruje Ew. Przeinstaluj PB do najnowszej wersji @Edit nie doczytalem ze instalowales pb od nowa, to niewiem w czym problem. ;x Na hackach nie gram .... Odnośnik do komentarza
piorex Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 powylaczaj wszystkie programy takie jak fraps czy gg Odnośnik do komentarza
Bestial Opublikowano 18 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 powylaczaj wszystkie programy takie jak fraps czy gg probowalem... powylanczalem all i i tak mnie kicka :/ Odnośnik do komentarza
SZefcio Opublikowano 18 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 wejdź w profil na którym grasz usuń config_mp. Włącz ponownie coda ale jak Ci się wyświetli takie okienko cały czas naciskaj tak. Musi zadziałać ;[ Odnośnik do komentarza
Bestial Opublikowano 18 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 wejdź w profil na którym grasz usuń config_mp. Włącz ponownie coda ale jak Ci się wyświetli takie okienko cały czas naciskaj tak. Musi zadziałać ;[ robie tak jak mi mowiles... usuwam ten plik w moim profilu, ale zadne okienko mi sie nie pokazuje, a jak wchodze w gre to mnie dalej kicka i po nastepnym kicku ten plik sie z powrotem robi Odnośnik do komentarza
SZefcio Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 no jeżeli robi Ci się od nowa ten plik to dobrze. PB i gra są na tym samym dysku zainstalowane? Przeinstaluj PB i Grę na raz a jak to nie pomoże to zainstaluj te obie rzeczy na innym dysku. Odnośnik do komentarza
luk992 Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 tez tak miałem ostatnio zaktualizuj pb mi to pomogło niestety linka tu chyba podać nie mogę Odnośnik do komentarza
Bestial Opublikowano 19 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 tez tak miałem ostatnio zaktualizuj pb mi to pomogło niestety linka tu chyba podać nie mogę pb aktualizowalem nie jedno krotnie no jeżeli robi Ci się od nowa ten plik to dobrze. PB i gra są na tym samym dysku zainstalowane? Przeinstaluj PB i Grę na raz a jak to nie pomoże to zainstaluj te obie rzeczy na innym dysku. Pb jest zainstalowane w folderze z gra.. a szczeze to nie umiem inaczej zainstalowac ale moze napisz na gg jak mozesz to bedzie szybciej, nr. 20893299 Odnośnik do komentarza
SZefcio Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 nie używam tego śmiesznego komunikatora dobra wracając do problemu chyba masz za mało miejsca na dysku z zainstalowaną grą ;] radził bym przeinstalować cala grę na inny dysk gdzie jest dużo miejsca; ) Odnośnik do komentarza
Bestial Opublikowano 20 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 nie używam tego śmiesznego komunikatora dobra wracając do problemu chyba masz za mało miejsca na dysku z zainstalowaną grą ;] radził bym przeinstalować cala grę na inny dysk gdzie jest dużo miejsca; ) niestety, zle... mam gre na dysku E gdzie mam 200GB wolnego miejsca ... jak cos to moge ci podac ip mojego serva na Ts i haslo jak nie uzywasz GG Odnośnik do komentarza
xArtemzx Opublikowano 23 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 Spróbuj wejść w Call Of Duty Modern Warfare > Ustawienia > Ustawienia gry Wieloosobowej > Punk Buster i włącz może masz go wyłączonego... By Siema Heniu Pomogłem? jebnij lajka! Odnośnik do komentarza
Bestial Opublikowano 24 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 Spróbuj wejść w Call Of Duty Modern Warfare > Ustawienia > Ustawienia gry Wieloosobowej > Punk Buster i włącz może masz go wyłączonego... PB mam wlonczone napewno ;] Odnośnik do komentarza
ReallSkill Opublikowano 25 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 OK mam taki problem z PunktBusterem, kicka mnie bez powodu po okolo 3 minutach gry. Na poczatku myslalem ze to wina tego ze mam duzy ping (150-200) ale to nie jest wina tego poniewaz kicka mnie nawet na serverach publicznych czyli takich na ktorych kazdy ma 999ping. Zapewniam ze nie mam zadnych hackow i innych wspomagaczy tutaj jest link do SS z komunikatem ktory mi sie wyswietla http://imageshack.us/photo/my-images/62/iw3mp2011061620380564.jpg/ Mam ten sam błąd (( nie zawsze )) co robię ? Wychodzę całkowicie z gry wchodzę ponownie i gram normalnie. Są dni, że mogę przegrać 4h a są i takie, że po 10 sek mnie wywali. Odnośnik do komentarza
Bestial Opublikowano 25 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 Mam ten sam błąd (( nie zawsze )) co robię ? Wychodzę całkowicie z gry wchodzę ponownie i gram normalnie. Są dni, że mogę przegrać 4h a są i takie, że po 10 sek mnie wywali. w sumie to nie probowalem tak restartowac gry do oprou... ale moj rekord grania na serverze na pb to 5 minut... ale to zaraz po reinstalu gry Odnośnik do komentarza
ReallSkill Opublikowano 25 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 Jeżeli masz fraps'a to usuń go całkowicie z kompa (( takie coś znalazłem )). Odnośnik do komentarza
Bestial Opublikowano 26 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 Jeżeli masz fraps'a to usuń go całkowicie z kompa (( takie coś znalazłem )). no prawda mam frapsa, x fire, gg, skype, TS3 itp powylanczam i wtedy sprawdze Odnośnik do komentarza
ReallSkill Opublikowano 26 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 no prawda mam frapsa, x fire, gg, skype, TS3 itp powylanczam i wtedy sprawdze Chodzi tylko o fraps'a nie wyłączył, ale usunął z komputera. Odnośnik do komentarza
Bestial Opublikowano 28 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 Chodzi tylko o fraps'a nie wyłączył, ale usunął z komputera. rozumiem... ;] tylko tak glosno mysle Odnośnik do komentarza
ReallSkill Opublikowano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 rozumiem... ;] tylko tak glosno mysle Pomogło ? Odnośnik do komentarza
Bestial Opublikowano 30 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 Pomogło ? jutro sprawdze bo dostane nowy limit na neta bo teraz mam takiego slabego neta ze nawet sie nie moge polonczyc z zadnym servem bo mi sie pokazuje ze mam za duzy ping Odnośnik do komentarza
Bestial Opublikowano 5 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 temat do zamkniecia, problem rozwiazany, trzeba bylo odinstalowac frapsa Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.