MISTRZ954 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Chciałbym się dowiedzieć czy da się przekazywać itemy między postaciami na jednym koncie? Mam fajną broń dla piromaty (laske) na nimordzie i nie wiem jak przekazać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shield Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Wysyłasz listem @Pamiętaj o tym, że zółtych itemów nie da sie przekazywać. MISTRZ954 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MISTRZ954 Opublikowano 17 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Ale laska zajmuje 3 kratki z góry na dół a tam jest tylko kwadracik 2x2 da się to jakoś powiększyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bakoo Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Taki mój lamerski sposób Idziesz w nieuczęszczane miejsce 2 postaciami, na nimrodzie wyrzucasz relog na piro i bierzesz MISTRZ954 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MISTRZ954 Opublikowano 18 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 dzięki bardzo może spróbuje prosze o zamknięcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi