Geoning Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Przedstawiam wam mój program do tworzenia takich plików. Program wypytuje się nas o różne informacje i na ich podstawie tworzy bardzo dobry plik startujący. Program obsługuję, Windowsa i Linuxa. Możecie sobie stworzyć "kolorową" konsole, zmieniając czcionkę i tło Download http://hotfile.com/dl/121090608/d0c01f3/LauncherServerMC1.4B.zip.html Skan v1.4 - Zmiana tytułu - Kilka zmian dla ostatecznego pliku run.sh dla Linux'a - Możliwość ws v1.3 - Usunięto ograniczenie ramu - Poprawiono ścieżkę do javy - Dodano kilka linijek dla Linuxa v1.2 - Dodano możliwość ustawienia ilości rdzeni - Plik startujący obciąża bardziej procesor niż ram (baardzo przydatne na serwerach dedykowanych linux) - Naprawiono problem z szalejącymi linijkami tekstu po wprowadzeniu literki v1.1 - Poprawiony błąd z poleceniem -server na systemie Windows - Program nie zadaje zbędnego pytania na systemie Windows v1.0 - Napisanie programu FAQ 1. System nie może odnaleźć określonej ścieżki. Otwórz plik run.batZnajdź w nim"%ProgramFiles%\Java\jre6\bin\java.exe"lub "%ProgramFiles(x86)%\Java\jre6\bin\java.exe" I wpisz swoją ścieżkę np. "D:\Program Files\Java\jre6\bin\java.exe" demonic, Krzysztofa i Gargamel512 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztofa Opublikowano 25 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 Naprawdę bardzo dziękuje za ten program, pomógł mi z obsługą 4 rdzeni na serwerze z którym męczyłem się dobre kilka dni. Jeszcze raz dzięki i plus się należy @Edit Edytowałem troszkę twojego startera tak, aby zużywał mniej procesora: (około 30% wzrostu wydajności) #!/bin/sh echo "@-----------------------------------------------------------------------------@" echo "@ @" echo "@ Start serwera na systemie Linux @" echo "@ Plik startujacy uzyskalem dzieku generatorowi Geoning z MPC @" echo "@ @" echo "@ Pozdrawiam *: @" echo "@ @" echo "@ @" echo "@-----------------------------------------------------------------------------@" echo "" java -server -Xincgc -d64 -Xms14000M -Xmx14000M -XX:PermSize=512m -Djline.terminal=jline.UnsupportedTerminal -XX:+UseConcMarkSweepGC -XX:+UseParNewGC -XX:+CMSIncrementalPacing -XX:ParallelGCThreads=4 -XX:+AggressiveOpts -jar craftbukkit.jar nogui |<|®Krzysztofa®|>| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 dziala na 1.7?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi