KubeK_69 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Witam, włączyłem komputer i postanowiłem zagrać w minecraft (1.5). I włączyłem mój stary save i zobaczyłem skóry itp... I była noc. Zrobiłem parę kroków od respawnu i nagle.... HEROBRINE ! Przestraszyłem się jak nigdy, ale pomyślałem że nie mogę wyłączyć gry. Postanowiłem z nim walczyć. Wyjąłem miecz z kamienia i go biłem...biłem... Aż zginął, i wyleciały 2 takie jakby sznurki białe, byłem przerażony ale także zadowolony. Bo wiedziałem że Herobrine jest jakby fikcją, jedni wierzyli w niego, jedni wątpili. I chcę wam wszystkim wątpiącym napisać że "Herobrine" Istnieje. Zobaczyłem także Creepery i takie jakby białe creepery z łukami. Więc się cieszę że zobaczyłem go i uwierzyłem, też kiedyś na początku wątpiłem ale już nie. //Dyskusja o herobrine była wielokrotnie omawiana na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eFFecTuS Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Zamknijcie, będzie spam. Jest już temat o HB do dyskusji. by Cristiano. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gargol12 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 (edytowane) napisales o "potworach" a piszesz tylko o herobrine wiec... ktos jeszcze moze ? i masz na to ss ? film albo co innego ? Edytowane 16 Czerwca 2011 przez gargol12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi