remor99 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 (edytowane) Witam wszystkich! To mój pierwszy temat i to w nim proszę Was o pomoc. Posiadam konto na PandoraMt2 101 lv wojownik mental silne P reszta G1+ i proszę o wycenienie go. Screen: http://imageshack.us/photo/my-images/225/nasellv20.png/ Proszę Was też o wycenienie konta na ProMt2. Chodzi mi o to abyście powiedzieli ile może kosztować takie konto ponieważ nie posiadam takowego na sell. Czyli +85 powiedzmy wojownik dobre eq. Waluta PLN P.S. uwzględnijcie to ze rejestracja na ProMt2 kosztuje 2.50zł, i jeszcze jedno czy handel kontami na allegro jest bespieczny?? Z góry dziękuje Edytowane 16 Czerwca 2011 przez remor99 Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marock Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 z pandorą miałem styczność. priv jak priv, łatwy exp. może i dobry, ale w każdej chwili może przestać istnieć. na pandorze z 30 - 50 zł. na mpc zakaz handlu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
remor99 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 A czy konta na ProMt2 są coś warte?? Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vaughn Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 @ up jeżeli są dobre to tak. a co do wyceny to max 45zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NateeR Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Oba konta warte około 40-50zl , nie jest to duży wysiłek zwłaszcza ze są to serwery easy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exíle Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Obie postacie są warte ok. 40 zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smyk1 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Obie postacie max. 40 zł PS. Nigdy nie widziałem gorszego EQ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiekex Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Bardzo beznadziejne bony/eq aż płakać mi się chce, poczytaj na MPCForum jak bonować eq, bo twoje to porażka. Myślę że weźmiesz max 30 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi