Xandes1 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 (edytowane) Witam! Czy mógłby ktoś podać mi texture pack o największej rodzielczości z cieniami (coś jak Balea v2.5 ale w rodzielczości 256x) @Down Ten txt jest zbyt słaby (chce zobaczyć możliwości komputera) @Edit2 Ludzie zrozumcie że te texture packi są słabe, gram aktualnie na Balea i nie mam żadnego laga na max, więc chce znaleźć taki texture pack co da rade zlagowac kompa! Edytowane 16 Czerwca 2011 przez Xandes1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eFFecTuS Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 LB Photo Realism (czy cuś takiego :P) by Cristiano. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loxigo Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 portalcraft Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mordeeek Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Misa realistic Zbieram +siki Spis pluginów na serwer Spis plików serwerowych Zagrajmy w AdventureCraft Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CanT Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Według mnie najlepszy jest DokuCraft :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Numq Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 LB Photo Realistic Minecraft HD Texture Pack (64 x 64) (128 x 128) (256 x 256) Give me some 501s jeans on and roll joints bigger than King Kong's fingers. ~Wiz Khalifa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi