Vazixable Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Szukam pomocy z pluginem permissions, najlepiej jakby ktoś się ze mną skontaktował na numer GG 35567293 z góry dzięki : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plszakalpl Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 moge pomoc ci na forum napisz o co chodzi to pomoge Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vazixable Opublikowano 16 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 No, nie ogarniam w ogóle tego... nie wiem jak zrobić te grupy generator mnie zagina przy oknie "Uprawnienia" nie wiem jakie uprawnienia tutaj są gdzie jest ta lista uprawnień jakie pliki w jakim folderze zrobić *.yml Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vazixable Opublikowano 16 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 [rozwiązane] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi