Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

pursuit hack (16.06.2011)

PROSHOTER1994

Dodawać nowe hacki   

54 użytkowników zagłosowało

1. 1. Dodawa? nowe hacki ?

• Tak
      52
    • Nie
      2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niestety, ale po wczorajszym update przestało działać. Jak ktoś ma działającego tanka, to niech wrzuci na jakiś hotfile, czy przeklej... Będę wdzięczny, a właściwie, to inni pewnie też ;d

Opublikowano

Ludzie poczekajcie troche .... Jak wam się nie chce czekać to polecam stworzyć własny hack . Ludzie to nie boty że z godziny na godzine zaktualizują wszystko ...

Dawniej quaunt Dzisiaj

Zjarany albo :

hxcbrl.jpg

+'siki są Ok

Opublikowano

Posłuchaj koleś widzę, że jesteś nowy więc możesz tego nie wiedzieć ale nie wszyscy mają wakacje bo niektórzy pracują i nie mają czasu 24h na dobę żeby ci hacki tworzyć. Hacki częstą wychodzą po weekendach bo wtedy ludzie mają więcej czasu :)

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Nie chcę nic mówić, ale to Ty jesteś tutaj nowy... Ja tylko nie pisze za bardzo postów i tyle... Ja je czytam... Wiem, że ludzie nie mają dużo czasu, bo pracują. TO BYŁO DO TYCH, KTÓRZY SIEDZĄ W DOMU I MAJĄ DZIAŁAJĄCEGO TANK'A!

@EDIT

Nie siedzę ciągle na kompie jak widać po czasie zalogowania i dacie rejestracji... Preferuję zastanowić się najpierw, a potem pisać...

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...