Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

pursuit hack (16.06.2011)

PROSHOTER1994

Dodawać nowe hacki   

54 użytkowników zagłosowało

1. 1. Dodawa? nowe hacki ?

• Tak
      52
    • Nie
      2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam przedstawiam wam nie mojego hacka którego postanowiłem dać na mpc bo widzę że już hacków działających niema.

Hack daje:

Tank Mode (F1) (Tryb pancerny)

Disable spike (F2) (Unieruchom)

Pursuit lvl 5 (F3) (pościg lvl 5)

Pursuit lvl 1 (F4) (pościg lvl 1)

Przykład:

Link (multiupload)

http://www.zshare.net/download/915179487fb16315/  - Skan przywrócony (Mój błąd, przepraszam) ~Atrox - Moderator Inne MMO

Scan:

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=0890b0a83cb4b37eec9bfdeb619c6753dcaefedb1c2672b65e508ca2e8c5d595-1308221704

Scan mój w 100% zrobiony dzisaj !!

LINK DO DRUGIEGO HACKA:

http://www.mpcforum.pl/topic/376163-acceleration-artmix96-hack/

Jeśli tobie się podoba że dodaje hacki na mpc forum to zaznacz na ankiecie (Tak) i daj plusa będę wdzięczny to cie nic nie kosztuje,a mnie uszczęśliwi :)

634534203295449218.png
Opublikowano

Dzięki Ziomuś masz + Hack dziala Plik czysty +moje osobiste skanowanie Kisem

Mam nadzieje ze bana nie bedzie ;P

Ps.Moze ktos dostał za to bana czy jakieś logi są wysylane ?

Ps.2 Czy to u innych ludzi jest widoczne ?

Opublikowano

Tylko Tank mode widać jak wywala policje lub pojazd do góry ale możesz ściemniać że masz umiejętność tank,ale ja używam to przy polakach z 50 lvl i nawet się nie skapli więc spokojnie nie złapią cie,chyba mam fajnego hacka tylko jeszcze go testuje bo na t2 samochodzie eskrot działa a na t1 silvia coś się psuje ten hack daje że szybko ręcznie przerzuca bieg i szybciej samochód się rozpędza i jak trzymasz shift to masz na max prędkości cały czas ale teraz coś się psuje jak po testuje i wyjdzie że działa to wrzucę

Edit:

Ok pobrałem nową wersje i działa szybko się rozpędza fajowy hack tylko z tym trochę bym uważał ale fajny hack na wyścigi tylko pilnować się bo ewidentnie będzie widać jak zasuwa tera na testach na wyścigach przez prawie cały tor mazdą jechałem 230 km

634534203295449218.png
Opublikowano

Własnie jak jechalem w poscigu druzynowym mialem wlaczony tank mode to koles przeze mnie przejechal jakbym byl przezroczysty

Opublikowano

A zapomniałem dodać jak grasz na wyścigach np na single lub na multi i ścigasz się z graczami to jak będą próbować dobić to przejeżdżając przez ciebie tak ja up powiedział (jakbym był bym przezroczysty) to 2 zaleta tank mode

634534203295449218.png
Opublikowano

A zapomniałem dodać jak grasz na wyścigach np na single lub na multi i ścigasz się z graczami to jak będą próbować dobić to przejeżdżając przez ciebie tak ja up powiedział (jakbym był bym przezroczysty) to 2 zaleta tank mode

A inni to też widzą,że jest sie przezroczysty ?

Opublikowano

Popraw skan bo usunę.

btw. Działa :)

@Down. Chyba wyłącza kolczatkę...

2rc8k5i.png

Opublikowano

Prawdopodobnie wyłącza kolczatkę bo w multi miałem to samo i jak to włączam to kolczatek nie było i w tym to samo stoją suvy bez kolczatek.

Tak to na pewno to bo słowo "spike" oznacza szpic nie wiem jak jest kolczatka ale spike kojarzy się z czymś ostrym a w tym przypadku tylko z kolczatkom a Disable spike to znaczy Unieruchom szpica

634534203295449218.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...