Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Co dostajemy za nowe misje na Metin2PL ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Celem tematu jest dowiedzenie się co otrzymamy za ukończenie nowych misji . Chodzi tu o to aby ludzie z 70lvl itp ... nie męczyli się z misjami na 7 lvl które nic im nie dadzą .

Proszę pisać w temacie co dostaliście za te misje .

Bez SPAM"u .

bez yt.

Opublikowano
Agresywni przeciwnicy, dzikie zwierzęta i upadli bogowie - tylko najodważniejsi mogą prowadzić życie bohatera. Teraz jest o wiele bardziej ekscytująco: Dowiedź swojej wartości wykonując nowe zadania, odkryj historie o życiach osadników i zdobywaj dodatkowe punkty doświadczenia!

Dziesięć nowych zadań będzie oferować fascynujące historie związane z mieszkańcami trzech królestw. Zdecyduj się na wcześniej nieznane przygody zaczynające się już od poziomu 7! Czy jest to ochrona szlaków handlowych, mroczna wyprawa, a może specjalna zbroja - wojownicy tacy jak Wy, nagradzani są sporą ilością punktów doświadczenia.

tylko tyle wiadomo ...

sledz info na board

Opublikowano

@up myślę ze ten temat jest po to aby inni użytkownicy którzy wykonali te misje napisali jakie są nagrody za nie .

Opublikowano

Według mnie to są jakieś bonusy na słabe levele, żeby ułatwić grę typu +10 obrony. Nie wiem na 100%, a więc nie chcę wprowadzić w błąd.

Opublikowano

Misja:

Spokojna Noc:

Dostajemy za nia; instrukcje trzystronne ciecie.

I mi na 65 lvl poleciało z niej 6%, wiec misja mysle okey. Tylko troche długa.

Misja chory brat misje niech zrobia tlyko niskie lvl:

Dostajemy za nia 50.000 expa i butki na 23 lvl+0.

ZBIERAM +

Opublikowano
o.O widzę nasza administracja coś robi ale mogli zrobić więcej i na lvle 20-50lvl :/ ale zawsze coś bo akurat zaczynam grać na syriuszu narazie 42 ale gram dopiero 3dni ;dd (pierścien expa;D)

[img]http://havitus.pl/screeny/sygnatura.gif[/img]

Opublikowano

mi za misje chory brat poleciało 50k expa + 12 k yang i skórzane kozaki +4 z odp 2 % na strzały

a dezerter to poleciało 20-30k expa 10k yang i róża .

liczę na + ;p

Combat 18.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...