^*KOKS*^ Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Witam. Celem tematu jest dowiedzenie się co otrzymamy za ukończenie nowych misji . Chodzi tu o to aby ludzie z 70lvl itp ... nie męczyli się z misjami na 7 lvl które nic im nie dadzą . Proszę pisać w temacie co dostaliście za te misje . Bez SPAM"u . bez yt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vaughn Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Agresywni przeciwnicy, dzikie zwierzęta i upadli bogowie - tylko najodważniejsi mogą prowadzić życie bohatera. Teraz jest o wiele bardziej ekscytująco: Dowiedź swojej wartości wykonując nowe zadania, odkryj historie o życiach osadników i zdobywaj dodatkowe punkty doświadczenia! Dziesięć nowych zadań będzie oferować fascynujące historie związane z mieszkańcami trzech królestw. Zdecyduj się na wcześniej nieznane przygody zaczynające się już od poziomu 7! Czy jest to ochrona szlaków handlowych, mroczna wyprawa, a może specjalna zbroja - wojownicy tacy jak Wy, nagradzani są sporą ilością punktów doświadczenia. tylko tyle wiadomo ... sledz info na board Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NateeR Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 @up myślę ze ten temat jest po to aby inni użytkownicy którzy wykonali te misje napisali jakie są nagrody za nie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Według mnie to są jakieś bonusy na słabe levele, żeby ułatwić grę typu +10 obrony. Nie wiem na 100%, a więc nie chcę wprowadzić w błąd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOOOOT Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Misja: Spokojna Noc: Dostajemy za nia; instrukcje trzystronne ciecie. I mi na 65 lvl poleciało z niej 6%, wiec misja mysle okey. Tylko troche długa. Misja chory brat misje niech zrobia tlyko niskie lvl: Dostajemy za nia 50.000 expa i butki na 23 lvl+0. ZBIERAM + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chyba Klamiesz Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 widzę nasza administracja coś robi ale mogli zrobić więcej i na lvle 20-50lvl :/ ale zawsze coś bo akurat zaczynam grać na syriuszu narazie 42 ale gram dopiero 3dni ;dd (pierścien expa;D) [img]http://havitus.pl/screeny/sygnatura.gif[/img] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barnej Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 mi za misje chory brat poleciało 50k expa + 12 k yang i skórzane kozaki +4 z odp 2 % na strzały a dezerter to poleciało 20-30k expa 10k yang i róża . liczę na + ;p jambojet, Gfxe i jjabloss 3 Combat 18. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi