Skocz do zawartości

PomocyX

Kneron
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Czy może mi ktoś dać minecraft.jar z wgranym mod loaderem bo gdy ja wgrywam to mi nie działa a jak ktoś wgrywa to mi działa nie wiem dlaczego tak mam przy tamtych wersiach wgrywałem go normalnie i nic się nie działo topiero teraz przy 1.6.6

Musiałem spaczować minecraft i mi teraz nie działają mody czy może mi ktoś dać minecraft.jar z wgranym mod loader ?

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

To nie jest piractwo to jest mały pliczek a nie żaden crack czy cojś...

Zaraz będziesz pisał gdy ktoś doda jakiegoś moda do minecraft to będzie piractwo...

Edytowane przez Kneron

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Przecisz to nie jest piractwo

Wtf

???

A to wg was jest piractwem

http://www.mpcforum.pl/topic/370756-mega-zmodowany-client-minecraft-166/

Ja chcę tylko mały plik a nie całą grę

Edytowane przez Kneron

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający forum PomocyX   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...