Kneron Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Czy może mi ktoś dać minecraft.jar z wgranym mod loaderem bo gdy ja wgrywam to mi nie działa a jak ktoś wgrywa to mi działa nie wiem dlaczego tak mam przy tamtych wersiach wgrywałem go normalnie i nic się nie działo topiero teraz przy 1.6.6 Musiałem spaczować minecraft i mi teraz nie działają mody czy może mi ktoś dać minecraft.jar z wgranym mod loader ? 90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miqziomq Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Zakaz piractwa na mpcforum. @Edit Chyba mnie nie zrozumiałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kneron Opublikowano 16 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 (edytowane) To nie jest piractwo to jest mały pliczek a nie żaden crack czy cojś... Zaraz będziesz pisał gdy ktoś doda jakiegoś moda do minecraft to będzie piractwo... Edytowane 16 Czerwca 2011 przez Kneron 90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Niestety jest zakaz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gargol12 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 @ 2x up przeciesz tu nie ma zadnego piractwa on chce udestepniony plik z dodatkowa zawartoscia i jesli by mi wyslal ten plik a ja go bym przerobil oraz usunol cala zawartosc ktora mi wyslal w ciagu 24h nie ma mowy i piractwie Kneron 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kneron Opublikowano 16 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 (edytowane) Przecisz to nie jest piractwo Wtf ??? A to wg was jest piractwem http://www.mpcforum.pl/topic/370756-mega-zmodowany-client-minecraft-166/ Ja chcę tylko mały plik a nie całą grę Edytowane 16 Czerwca 2011 przez Kneron 90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi