xRPKx Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Witam, chciałbym kupić orginalnego minecrafta [Gift code] żebym mógł grać na serverach premium oraz miec wlasnego skina nie wiem za bardzo jak go kupic z www.minecraft.net wiem ze mozna ale z Angielskim moim krucho chce kupic klucz na allegro kupowal ktos juz w taki sposob? przykładowo taka aukcja http://allegro.pl/minecraft-gift-code-sklep-auto-wysylka-24h-i1636147601.html jesli ktos juz kupowal przez allegro i ma zaufanego sprzedawce prosze o link do aukcji z gory bardzo bym dziekowal, jak juz kupie minecrafta to jaka wersje gry musze pobrac? bo aktualnie mam jakas wersje od ErdeMO ktorej nie instaluje tylko wrzucam to appdata jesli na tej wersji nie bedzie dzialac mi premium prosze o link do normalnej instalki oraz wytlumaczenie mi wszystkiego jesli mozna co mam zrobic po zakupie gift code! za kazda odpowiedz daje - badz + zalezy kto jak woli za odpowiedz ktora bardzo mi pomoze bede stawial mu przez 3 dni moj limit - lub +. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miqziomq Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Ja kupywałem na allegro od KontaGier Lub możesz kupić też na Kontagier.pl polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Ja też kupywałem na allegro i jest ok. Polecam poradnik : http://www.mpcforum.pl/topic/367696-poradnik-kupujemy-minecraft/page__p__2604235 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plszakalpl Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 polecam na kontagier.pl ja tam kupowalem pirata i jestem zadowolony @down na zartach sie nie znasz? xRPKx 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rey44 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Jak można kupić pirata?! Podobno na kontagier.pl jest najtaniej. Don't try to solve the great mistery of universe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicholas Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Ja też kupowałem na kontagier.pl Gift code przyszedł mi od razu po wpłacie, jest tanio i do tej pory konto działa. xRPKx 1 by Baksiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wnS Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Jedna osoba powie i starczy. Po co tyle spamu. @Top Ja polecam minecraft.net, tam masz pewność, że konto nie jest kradzione. Zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi