Loczuś Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Słyszałem od kumpla ... który maniaczy na easymetin2 że w wakacje ma być on darmowy czy to prawda ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dydzio00 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Mozliwe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniula13t Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Też tak słyszałem... ale mi zdaje się że to tylko zwykła plotka.. sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loczuś Opublikowano 16 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 OBy na wakacje było darmowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UppsiK Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Poczekajmy a zobaczymy. Jak cos, mozna patrzec co em2 pisze na facebooku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi