skora99 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 (edytowane) Witam znalazłem u siebie dawno zrobioną mapę typu escape, jest łatwa ( powiedział bym ze banalna ) i krótka . Dawno na niej nie grałem, oraz przechodziłem ja tylko raz wiec jeżeli znajda się jakieś błędy postaram się je poprawić . DOWNLOAD KLIK SKAN KLIK Jeżeli chcecie bym kontynuował dalej dajcie + Pozdrawiam skora Edytowane 16 Czerwca 2011 przez skora99 Schettesune, martyna2 i krzys837 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
timonca Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 daj ss Zawsze promocje na sygnatury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miqziomq Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Ss'y.Opisz ładniej i estetyczniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzybeek Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Brak wozka na koncu. Mialem 24 diamenty. Mapa moze byc. ZAPRASZAM NA CREEPSHAFT ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skora99 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Dajcie mi czas do jutra poprawie oraz dam ss'y ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArisTgk Opublikowano 22 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 (edytowane) Masz dużo niedoróbek w tym Save'ie. A mianowicie. Gdy skończyłem kilka razy twój "Escape" jeżeli tak to można nazwać, i było 24 diamenty na koniec a nie 30. ( POPRAWIONE ) Po 2. Brakuje kolejki na Końcu. a Po 3. Właśnie tam przy końcu, prawie na początku kolejki, na skręcie nie działa jedna Redstone Pochodnia. Poprawię to i dzisiaj wrzucę save poprawiony. ~Edit: Po 4. Na początku jest napisane aby niszczyć tylko wełnę. Nie możesz tak robić, jeżeli dźwignia jest za Obrazami a można niszczyć tylko wełnę. ~Edit 2: Tutaj jest poprawiona Wersja:) Liczę na + ~Edit 3: Poprawiona wersja, bo była pomyłka w pierwszej:). DOWNLOAD: KLIK SKAN: KLIK `~ Pozdro ~` Edytowane 26 Czerwca 2011 przez ArisTgk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tive232 Opublikowano 25 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 Zawiesiłem sie w Dungeonie i nie wiem co dalej ( mam tam juz 28 diamentów ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArisTgk Opublikowano 26 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 Tive232, jest tylko 29 diamentów to jest po 1. A po 2. Musisz przestawić wszystkie możliwe wajchy i popłynąć do góry. Dalej jeżeli ściągnąłeś od niego to nie ma na końcu wagonika. U mnie jest. Postaram poprawić także moje błędy i powinno być 30 diamentów i wszystko co było i być powinno:). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi