jp9999999999 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Witam. Zauważyłem że tego sposobu używają sprzedawcy z allegro, a jest on darmowy więc opublikuje go. Lista gier na których działa ten cd-key (max. 15 z listy) Juiced 2: Hot Import Nights Kane & Lynch: Dead Men Universe at War: Earth Assault Halo 2 Hour of Victory The Club Lost Planet: Extreme Condition Colonies Edition FlatOut: Ultimate Carnage Stormrise Battlestations: Pacific Vancouver 2010 Shadowrun Gears of War for Windows Gta4 i EFLC Resident Evil 5 Batman: Akham Asylum wersja Game of the Year Fallout 3 Red Faction: Guerrilla Dow2 and Chaos of Rising Quantum of Solace Fuel Street fighter 4 Blazblue Star Wars The Clone Wars: Republic Heroes Bioshock 2 Osmos World of Goo (wersja GFWL) Viva Piñata Legend of the Galactic Heroes CarneyVale: Showtime 1.Robimy konto na http://www.cdaction.pl 2.Wchodzimy na http://www.cdaction.pl/seriale/ i wybieramy "Kane and Lynch Dead Men" 3.CD-key przyjdzie nam na maila gotowy do użycia. 4.W grze robimy konto GFWL po czym wpisujemy cd-key gdy nas spyta. NAJLEPIEJ KONTO LIVE REJESTROWAĆ NA INNY KRAJ NIŻ POLSKA (np. Wielka Brytania) PONIEWAŻ MOGĄ BYĆ PROBLEMY Z REGIONEM UWAGA CD-KEY MOŻE BYĆ UŻYTY 15 RAZY (inaczej mówiąc 15 gier i musi to być na JEDNYM koncie LIVE). Sposób ten działa, był testowany na GTA 4 i innych grach. Sposób działa tylko na grach z listy. Poradnik nie mój. Jeżeli wam się przyda to proszę o + Jeżeli komuś pomogłem to proszę o plusa:) Odnośnik do komentarza
NupBuster Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 To jest tylko do xboxa? |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||| Odnośnik do komentarza
Keniger Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Nie, jest na pc też. Odnośnik do komentarza
ten sam Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 To jest tylko do xboxa? "Gears of War for Windows" No, na xboxa idioto. Odnośnik do komentarza
NupBuster Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 to dlaczego wyskakuje tylko rejestracja na xboxa? Idioto? @edit nie kapuje tego 4.W grze robimy konto GFWL po czym wpisujemy cd-key gdy nas spyta. NAJLEPIEJ KONTO LIVE REJESTROWAĆ NA INNY KRAJ NIŻ POLSKA (np. Wielka Brytania) PONIEWAŻ MOGĄ BYĆ PROBLEMY Z REGIONEM UWAGA CD-KEY MOŻE BYĆ UŻYTY 15 RAZY (inaczej mówiąc 15 gier i musi to być na JEDNYM koncie LIVE). Sposób ten działa, był testowany na GTA 4 i innych grach. Sposób działa tylko na grach z listy. Gdzie ten cd key dokładniej, mam wpisać? |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||| Odnośnik do komentarza
Keniger Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Hmm a dokładnie gdzie to wpisać ? Odnośnik do komentarza
galu Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Widziałem to juz na dw , działa (przynajmniej działało 2 dni temu) Odnośnik do komentarza
NupBuster Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Wypowie się ktoś w końcu gdzie to wpisać? jp99999999999 wypowiedz się bo widzę, że siedzisz w temacie |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||| Odnośnik do komentarza
danielhinz Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 szkoda ze nie ma cs i minecraft Odnośnik do komentarza
mario4311 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 kurde , gdyby byl cs w chu... ludu by to sciagalo sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek). Odnośnik do komentarza
Xenoxik Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Gdzie to wpisac ?! Minecraft <333 Odnośnik do komentarza
UppsiK Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Juiced 2: Hot Import Nights Kane & Lynch: Dead Men Universe at War: Earth Assault Halo 2 Hour of Victory The Club Lost Planet: Extreme Condition Colonies Edition FlatOut: Ultimate Carnage Stormrise Battlestations: Pacific Vancouver 2010 Shadowrun Gears of War for Windows Gta4 i EFLC Resident Evil 5 Batman: Akham Asylum wersja Game of the Year Fallout 3 Red Faction: Guerrilla Dow2 and Chaos of Rising Quantum of Solace Fuel Street fighter 4 Blazblue Star Wars The Clone Wars: Republic Heroes Bioshock 2 Osmos World of Goo (wersja GFWL) Viva Piñata Legend of the Galactic Heroes CarneyVale: Showtimel Co to za gry? ;< Odnośnik do komentarza
NupBuster Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Kurde wytłumaczy ktoś? Chętnie bym w GTA4 pograł |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||| Odnośnik do komentarza
nokurwiomwterro Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Kurde wytłumaczy ktoś? Chętnie bym w GTA4 pograł Ja pierdole kolejny debil. Tu nie ma cdkey'a do gier typu GTA4, on podał Wam jakąś zjebaną listę gier, do których nawet nie ma tego cdkey'a. http://www.cdaction.pl/seriale/ TU WIDZICIE WSZYSTKIE CDKEY'E JAKIE SĄ. Wystarczy się zarejestrować na stronce i można dostać za darmo. Odnośnik do komentarza
Gnabry Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Jeżeli się nie mylę to ten kod wpisuje się w grze tzn. np. przy starcie GTA 4 trzeba się zalogować do konta live, rejestrujemy konto i w miejsce klucza trzeba wpisać ten kod. Możliwe że się mylę. pozdrawiam heniuś Odnośnik do komentarza
Entist Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Ja tak uzyskałem cd-keya do Rainbow Six Vegas I :P Użytkownik Który Został Zbnowany :Napewno Okres Bana: Perm Moderator / Admin Który Nałozył Blokade : Lord Makin Powód :Spamer/idiota/grozi administracji/dureń (Za coś tekigo Max 72h Ban A Nie Perm ) Link Do Tematu : http://www.mpcforum.pl/topic/247974-napewno/ Lub Przenieś Mnie ! Zasłużyłem To Poproszę Plusika O To Jego Wygląd : Odnośnik do komentarza
jp9999999999 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 żeby w GTA 4 zrobić to trzeb usunąć z folderu GTA IV dwa pliki o nazwie xlive. Te same pliki, ale inne rozszerzenia. Usuń te dwa i GFWL będzie śmigało.To jest do 4 punktu Jeżeli komuś pomogłem to proszę o plusa:) Odnośnik do komentarza
viper1924 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Wielki Dzięki działa polecam Łap wielkiego + Odnośnik do komentarza
jp9999999999 Opublikowano 17 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Ja pierdole kolejny debil. Tu nie ma cdkey'a do gier typu GTA4, on podał Wam jakąś zjebaną listę gier, do których nawet nie ma tego cdkey'a. http://www.cdaction.pl/seriale/ TU WIDZICIE WSZYSTKIE CDKEY'E JAKIE SĄ. Wystarczy się zarejestrować na stronce i można dostać za darmo. Nie znasz się to się nie odzywaj!! Innym jakoś działa i mi też w GTA 4 działa tylko trzeba umieć to wykorzystać Jeżeli komuś pomogłem to proszę o plusa:) Odnośnik do komentarza
mulder132 Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 A mi ta strona http://www.cdaction.pl/seriale/ się ładuje, ale jak kliknę jakąś grę to mi się ładuje, ładuje ale nic sie nie dzieje @edit no dobra mam klucz, a jeżeli nie mam danej gry to mozna ja sciagac np przez GFWL ? Odnośnik do komentarza
jp9999999999 Opublikowano 20 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 @up nie wiem ja już miałem ściągniętą gre i mi wszystko ładnie śmiga;) Jeżeli komuś pomogłem to proszę o plusa:) Odnośnik do komentarza
Mystic Opublikowano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 dzięki,działa ;p Odnośnik do komentarza
xenex Opublikowano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 Niewiem czemu ale mi się wydaje że gry się zmieniły ;x Oddajcie minusy! Odnośnik do komentarza
PanZagłady Opublikowano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 Ci , którzy nie mieli zakupionego magazynu CDA a sciagali gry na kluczach ze stronki są piratami . Te klucze byly dla tych co kupili magazyn CDA . Wiec te wasze gry nie sa legalne bez tego czasopisma jako dowodu na legalnosc . Odnośnik do komentarza
Znawca Opublikowano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 Ci , którzy nie mieli zakupionego magazynu CDA a sciagali gry na kluczach ze stronki są piratami . Te klucze byly dla tych co kupili magazyn CDA . Wiec te wasze gry nie sa legalne bez tego czasopisma jako dowodu na legalnosc . Panie , weź pan wykurwiaj... Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.