Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak otrzymać darmowego cd-keya do 15 gier

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Zauważyłem że tego sposobu używają sprzedawcy z allegro, a jest on darmowy więc opublikuje go.

Lista gier na których działa ten cd-key (max. 15 z listy)

• Juiced 2: Hot Import Nights
    Kane & Lynch: Dead Men
    Universe at War: Earth Assault
    Halo 2
    Hour of Victory
    The Club
    Lost Planet: Extreme Condition Colonies Edition
    FlatOut: Ultimate Carnage
    Stormrise
    Battlestations: Pacific
    Vancouver 2010
    Shadowrun
    Gears of War for Windows
    Gta4 i EFLC
    Resident Evil 5
    Batman: Akham Asylum wersja Game of the Year
    Fallout 3
    Red Faction: Guerrilla
    Dow2 and Chaos of Rising
    Quantum of Solace
    Fuel
    Street fighter 4
    Blazblue
    Star Wars The Clone Wars: Republic Heroes
    Bioshock 2
    Osmos
    World of Goo (wersja GFWL)
    Viva Piñata
    Legend of the Galactic Heroes
    CarneyVale: Showtime

1.Robimy konto na http://www.cdaction.pl

2.Wchodzimy na http://www.cdaction.pl/seriale/ i wybieramy "Kane and Lynch Dead Men"

3.CD-key przyjdzie nam na maila gotowy do użycia.

4.W grze robimy konto GFWL po czym wpisujemy cd-key gdy nas spyta.

NAJLEPIEJ KONTO LIVE REJESTROWAĆ NA INNY KRAJ NIŻ POLSKA (np. Wielka Brytania) PONIEWAŻ MOGĄ BYĆ PROBLEMY Z REGIONEM

UWAGA CD-KEY MOŻE BYĆ UŻYTY 15 RAZY (inaczej mówiąc 15 gier i musi to być na JEDNYM koncie LIVE).

Sposób ten działa, był testowany na GTA 4 i innych grach.

Sposób działa tylko na grach z listy.

Poradnik nie mój. Jeżeli wam się przyda to proszę o +:)

Jeżeli komuś pomogłem to proszę o plusa:)

Opublikowano

To jest tylko do xboxa?

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

76561198014515809.png

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

to dlaczego wyskakuje tylko rejestracja na xboxa? Idioto?

@edit

nie kapuje tego

4.W grze robimy konto GFWL po czym wpisujemy cd-key gdy nas spyta.

NAJLEPIEJ KONTO LIVE REJESTROWAĆ NA INNY KRAJ NIŻ POLSKA (np. Wielka Brytania) PONIEWAŻ MOGĄ BYĆ PROBLEMY Z REGIONEM

UWAGA CD-KEY MOŻE BYĆ UŻYTY 15 RAZY (inaczej mówiąc 15 gier i musi to być na JEDNYM koncie LIVE).

Sposób ten działa, był testowany na GTA 4 i innych grach.

Sposób działa tylko na grach z listy.

Gdzie ten cd key dokładniej, mam wpisać?

76561198014515809.png

Opublikowano

Wypowie się ktoś w końcu gdzie to wpisać? jp99999999999 wypowiedz się bo widzę, że siedzisz w temacie

76561198014515809.png

Opublikowano

kurde , gdyby byl cs w chu... ludu by to sciagalo

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano
Juiced 2: Hot Import Nights

Kane & Lynch: Dead Men

Universe at War: Earth Assault

Halo 2

Hour of Victory

The Club

Lost Planet: Extreme Condition Colonies Edition

FlatOut: Ultimate Carnage

Stormrise

Battlestations: Pacific

Vancouver 2010

Shadowrun

Gears of War for Windows

Gta4 i EFLC

Resident Evil 5

Batman: Akham Asylum wersja Game of the Year

Fallout 3

Red Faction: Guerrilla

Dow2 and Chaos of Rising

Quantum of Solace

Fuel

Street fighter 4

Blazblue

Star Wars The Clone Wars: Republic Heroes

Bioshock 2

Osmos

World of Goo (wersja GFWL)

Viva Piñata

Legend of the Galactic Heroes

CarneyVale: Showtimel

Co to za gry? ;<

;)

Opublikowano

Kurde wytłumaczy ktoś? Chętnie bym w GTA4 pograł -.-

76561198014515809.png

Opublikowano

Kurde wytłumaczy ktoś? Chętnie bym w GTA4 pograł -.-

Ja pierdole kolejny debil. Tu nie ma cdkey'a do gier typu GTA4, on podał Wam jakąś zjebaną listę gier, do których nawet nie ma tego cdkey'a.

http://www.cdaction.pl/seriale/

TU WIDZICIE WSZYSTKIE CDKEY'E JAKIE SĄ. Wystarczy się zarejestrować na stronce i można dostać za darmo.

Opublikowano

Jeżeli się nie mylę to ten kod wpisuje się w grze tzn. np. przy starcie GTA 4 trzeba się zalogować do konta live, rejestrujemy konto i w miejsce klucza trzeba wpisać ten kod. Możliwe że się mylę.

pozdrawiam heniuś

Opublikowano

Ja tak uzyskałem cd-keya do Rainbow Six Vegas I :P

entisttag.png

Użytkownik Który Został Zbnowany :Napewno

Okres Bana: Perm

Moderator / Admin Który Nałozył Blokade : Lord Makin

Powód :Spamer/idiota/grozi administracji/dureń (Za coś tekigo Max 72h Ban A Nie Perm )

Link Do Tematu :

http://www.mpcforum.pl/topic/247974-napewno/

Lub Przenieś Mnie !

Zasłużyłem To Poproszę Plusika O To Jego Wygląd : add.png

Opublikowano

żeby w GTA 4 zrobić to trzeb usunąć z folderu GTA IV dwa pliki o nazwie xlive.

Te same pliki, ale inne rozszerzenia.

Usuń te dwa i GFWL będzie śmigało.To jest do 4 punktu

Opublikowano

Ja pierdole kolejny debil. Tu nie ma cdkey'a do gier typu GTA4, on podał Wam jakąś zjebaną listę gier, do których nawet nie ma tego cdkey'a.

TU WIDZICIE WSZYSTKIE CDKEY'E JAKIE SĄ. Wystarczy się zarejestrować na stronce i można dostać za darmo.

Nie znasz się to się nie odzywaj!! Innym jakoś działa i mi też w GTA 4 działa tylko trzeba umieć to wykorzystać:)

Opublikowano

A mi ta strona

się ładuje, ale jak kliknę jakąś grę to mi się ładuje, ładuje ale nic sie nie dzieje o.O

@edit no dobra mam klucz, a jeżeli nie mam danej gry to mozna ja sciagac np przez GFWL ?

exy2.jpg

Opublikowano

@up nie wiem ja już miałem ściągniętą gre i mi wszystko ładnie śmiga;)

Opublikowano

Ci , którzy nie mieli zakupionego magazynu CDA a sciagali gry na kluczach ze stronki są piratami :). Te klucze byly dla tych co kupili magazyn CDA . Wiec te wasze gry nie sa legalne bez tego czasopisma jako dowodu na legalnosc :).

jqeuR.png

Opublikowano

Ci , którzy nie mieli zakupionego magazynu CDA a sciagali gry na kluczach ze stronki są piratami :). Te klucze byly dla tych co kupili magazyn CDA . Wiec te wasze gry nie sa legalne bez tego czasopisma jako dowodu na legalnosc :).

Panie , weź pan wykurwiaj...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...