Skocz do zawartości

Jak otrzymać darmowego cd-keya do 15 gier

jp9999999999

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Zauważyłem że tego sposobu używają sprzedawcy z allegro, a jest on darmowy więc opublikuje go.

Lista gier na których działa ten cd-key (max. 15 z listy)

• Juiced 2: Hot Import Nights
    Kane & Lynch: Dead Men
    Universe at War: Earth Assault
    Halo 2
    Hour of Victory
    The Club
    Lost Planet: Extreme Condition Colonies Edition
    FlatOut: Ultimate Carnage
    Stormrise
    Battlestations: Pacific
    Vancouver 2010
    Shadowrun
    Gears of War for Windows
    Gta4 i EFLC
    Resident Evil 5
    Batman: Akham Asylum wersja Game of the Year
    Fallout 3
    Red Faction: Guerrilla
    Dow2 and Chaos of Rising
    Quantum of Solace
    Fuel
    Street fighter 4
    Blazblue
    Star Wars The Clone Wars: Republic Heroes
    Bioshock 2
    Osmos
    World of Goo (wersja GFWL)
    Viva Piñata
    Legend of the Galactic Heroes
    CarneyVale: Showtime

1.Robimy konto na http://www.cdaction.pl

2.Wchodzimy na http://www.cdaction.pl/seriale/ i wybieramy "Kane and Lynch Dead Men"

3.CD-key przyjdzie nam na maila gotowy do użycia.

4.W grze robimy konto GFWL po czym wpisujemy cd-key gdy nas spyta.

NAJLEPIEJ KONTO LIVE REJESTROWAĆ NA INNY KRAJ NIŻ POLSKA (np. Wielka Brytania) PONIEWAŻ MOGĄ BYĆ PROBLEMY Z REGIONEM

UWAGA CD-KEY MOŻE BYĆ UŻYTY 15 RAZY (inaczej mówiąc 15 gier i musi to być na JEDNYM koncie LIVE).

Sposób ten działa, był testowany na GTA 4 i innych grach.

Sposób działa tylko na grach z listy.

Poradnik nie mój. Jeżeli wam się przyda to proszę o +:)

Jeżeli komuś pomogłem to proszę o plusa:)

To jest tylko do xboxa?

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

76561198014515809.png

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

to dlaczego wyskakuje tylko rejestracja na xboxa? Idioto?

@edit

nie kapuje tego

4.W grze robimy konto GFWL po czym wpisujemy cd-key gdy nas spyta.

NAJLEPIEJ KONTO LIVE REJESTROWAĆ NA INNY KRAJ NIŻ POLSKA (np. Wielka Brytania) PONIEWAŻ MOGĄ BYĆ PROBLEMY Z REGIONEM

UWAGA CD-KEY MOŻE BYĆ UŻYTY 15 RAZY (inaczej mówiąc 15 gier i musi to być na JEDNYM koncie LIVE).

Sposób ten działa, był testowany na GTA 4 i innych grach.

Sposób działa tylko na grach z listy.

Gdzie ten cd key dokładniej, mam wpisać?

76561198014515809.png

Wypowie się ktoś w końcu gdzie to wpisać? jp99999999999 wypowiedz się bo widzę, że siedzisz w temacie

76561198014515809.png

Juiced 2: Hot Import Nights

Kane & Lynch: Dead Men

Universe at War: Earth Assault

Halo 2

Hour of Victory

The Club

Lost Planet: Extreme Condition Colonies Edition

FlatOut: Ultimate Carnage

Stormrise

Battlestations: Pacific

Vancouver 2010

Shadowrun

Gears of War for Windows

Gta4 i EFLC

Resident Evil 5

Batman: Akham Asylum wersja Game of the Year

Fallout 3

Red Faction: Guerrilla

Dow2 and Chaos of Rising

Quantum of Solace

Fuel

Street fighter 4

Blazblue

Star Wars The Clone Wars: Republic Heroes

Bioshock 2

Osmos

World of Goo (wersja GFWL)

Viva Piñata

Legend of the Galactic Heroes

CarneyVale: Showtimel

Co to za gry? ;<

;)

Kurde wytłumaczy ktoś? Chętnie bym w GTA4 pograł -.-

76561198014515809.png

Ja tak uzyskałem cd-keya do Rainbow Six Vegas I :P

entisttag.png

Użytkownik Który Został Zbnowany :Napewno

Okres Bana: Perm

Moderator / Admin Który Nałozył Blokade : Lord Makin

Powód :Spamer/idiota/grozi administracji/dureń (Za coś tekigo Max 72h Ban A Nie Perm )

Link Do Tematu :

http://www.mpcforum.pl/topic/247974-napewno/

Lub Przenieś Mnie !

Zasłużyłem To Poproszę Plusika O To Jego Wygląd : add.png

Ja pierdole kolejny debil. Tu nie ma cdkey'a do gier typu GTA4, on podał Wam jakąś zjebaną listę gier, do których nawet nie ma tego cdkey'a.

http://www.cdaction.pl/seriale/

TU WIDZICIE WSZYSTKIE CDKEY'E JAKIE SĄ. Wystarczy się zarejestrować na stronce i można dostać za darmo.

Nie znasz się to się nie odzywaj!! Innym jakoś działa i mi też w GTA 4 działa tylko trzeba umieć to wykorzystać:)

Jeżeli komuś pomogłem to proszę o plusa:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum Jak otrzymać darmowego cd   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...