Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Hack] Black Cipher 5

Yavia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Robie wszystko jak wyzej i wyrzuca po kilku minutach, nie mam pojecia o co chodzi. Ktos cos podpowie? Wszystkie programy mam.

Czyli tak : Wchodzisz w inject wszytko masz, tam browers itp... Wchodzisz do gry, widzisz hack działa, ale po kilku minutach wywala cie z gry? Zaraz zobaczę, może każdy tak ma, ale jestem święcie przekonany ze jak testowałem dla MPC to wszystko działało.

zv669_sipeantus.png

Opublikowano

TA HUJA DZIAŁA WYSKAKUJE "UNABLE TO INJECT ENGINE.DLL" KLIKAM OK A PÓŹNIEJ ERROR I CA SIE ZAMYKA!!!

///Spokojniej troche..

Zavetti

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

SIRPEANTUS tak wszystko wchodze widze hacka odpalam sobie ca i na gorze cos tam pisze Server crashed, ammo unlimited czy cos takiego. Noi gram i wywala mnie przypuscmy po kilku min gry napisz jesli Ci pojdzie wszystko krok po kroku mam xpka ;/

Opublikowano

Mi cos nie dziala wlanczam go i gra sie crashuje . Nieraz jak wbiej do gry jak sie loguje , Nie wiem jak to zrobic avast wylaczony net fram 4.0 sciagniety i crash dalej.Moze juz detected?

headerkzr.png

Jak sie podoba kliknijcie [Lubię To]

Opublikowano

Mam problem. A mianowicie hack dziala wszystko sie wlacza ale po jakis 5 min gra poprost sie wylacza i wyskakje ten baner. wyglada to poprost tak jakbym zamknal gre.

Net 4.0

C++ 2010

Stery grafy swieze.

Pozdrawiam i czekam na jakas pomoc.

A win XP sp3

Opublikowano

Mam taki sam problem jak p3g42 Gram kilka minut i mnie wywala z gry . Mam sciagniete C++2010/Framework 4/Zapora systemowa off/antywir off/plik uruchamiam jako admin/. jesli ktos wie co sie dzieje prosze o pomoc i z gory dziekuje.

Opublikowano

wyłącza mi się Combat Arms mojemu koledze wyłacza się max do 10 razy i potem hack działa dobrze a mi cały czas się wyłącza pogram chwilę i gra się wyłącza a gdy instaluje frameworka pod koniec jest jakis błąd o co chodzi :/ ??

Opublikowano

A ja mam taki bląd , co robić ? :C

mpcp.jpg

Przeczytasz to z ręką na myszce ... jesteś pedałem ;/ ;D

Opublikowano

Oki dzięki , podziałało , ale teraz mam taki problem że jak odpalam hacka i potem gre , to nawet nie pojawia mi się okno logowania i zamyka mi Combat Armsów ; / , co robić ? : D

Przeczytasz to z ręką na myszce ... jesteś pedałem ;/ ;D

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...